Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

«Μια μπάλα για τα παιδιά»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πρωτοβουλία της Σούπερ Λίγκας για να διανεμηθούν μπάλες σε παιδιά, σχολεία και ιδρύματα.
Η Σούπερ Λίγκα, σε συνεργασία με τις 16 ΠΑΕ- μέλη της, διοργάνωσε χθες συνέντευξη Τύπου με τίτλο «Μια μπάλα για τα παιδιά». Σκοπός την πρωτοβουλίας αυτής είναι να συγκεντρωθούν μπάλες με τη συμμετοχή φιλάθλων από όλες τις ελληνικές πόλεις οι οποίες απαρτίζουν τον ποδοσφαιρικό χάρτη της κορυφαίας επαγγελματικής κατηγορίας της χώρας μας.

Στη 13η (1/12, 2/12, 3/12), 14η (8/12, 9/12, 10/12) και 15η (15/12, 16/12, 17/12) αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ οι φίλαθλοι θα μπορούν να φέρνουν μαζί τους στο γήπεδο μπάλες, οι οποίες θα τοποθετούνται σε συγκεκριμένα σημεία συλλογής τους πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων και στη συνέχεια κατά τη διάρκεια των γιορτών θα διανεμηθούν σε ιδρύματα, σχολεία και άλλους φορείς της κάθε πόλης.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Πιέρ Κοσμίδης, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Σούπερ Λίγκας, ενώ στόχος της ενέργειας αυτής δεν είναι μόνο η συμμετοχή των φιλάθλων σε μια κίνηση κοινωνικής αλληλεγγύης, αλλά πολύ περισσότερο αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση της φίλαθλης κοινής γνώμης για τα ιδρύματα που φιλοξενούν παιδιά σε κάθε πόλη, σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία που βιώνει η ελληνική κοινωνία.

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας Γιάννης Μώραλης τόνισε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Η ενέργεια αυτή, όπως είναι φανερό, έχει στόχο τα παιδιά και πιστεύω ότι τα Χριστούγεννα, που είναι μια κατεξοχήν γιορτή για τα παιδιά, είναι και ο καταλληλότερος χρόνος για να υλοποιηθεί. Τα παιδιά και η μπάλα, το βασικό συστατικό του ποδοσφαίρου, είναι νομίζω συνδεδεμένα από τις πρώτες θα έλεγα στιγμές της «ζωής» τους -και άρα για εμάς ήταν εύλογο το να οργανώσουμε μια ενέργεια σε αυτόν τον άξονα. Η Σούπερ Λίγκα κάνει την αρχή με 1.000 μπάλες και καλεί τους φιλάθλους να συμμετάσχουν, προκειμένου να τις αυξήσουμε, ώστε να τις δώσουμε στα παιδιά που τις έχουν ανάγκη».

Από την πλευρά του, ο γενικός διευθυντής της Σούπερ Λίγκας Μιχάλης Αναγνώστου, τόνισε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Είμαστε πολλοί και πρέπει να γίνουμε ακόμα περισσότεροι. Να μεταδώσουμε το μήνυμα αγάπης για τα παιδιά και το ποδόσφαιρο. Να δείξουμε το ανθρώπινό μας πρόσωπο, το πραγματικό πρόσωπο του ποδοσφαίρου, τις αξίες και τα ιδανικά του ποδοσφαίρου όπως η αλληλεγγύη, το φίλαθλο πνεύμα και ο ανθρωπισμός».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.