Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Έως 30/11 η καταγραφή συνταξιούχων ΟΓΑ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι ασφαλισμένοι του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ) που δεν έχουν σωστά συμπληρωμένο τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) και τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ), θα πρέπει να προσέλθουν έως τις 26/11/2012 στον ανταποκριτή του ΟΓΑ του τόπου κατοικίας τους, προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Οργανισμού.

Για να εντοπίσουν αν τα στοιχεία αυτά λείπουν ή δεν είναι σωστά συμπληρωμένα, οι συνταξιούχοι και δικαιούχοι οικογενειακών επιδομάτων, θα πρέπει να ελέγξουν στην επιστολή που τους έχει αποσταλεί από τον ΟΓΑ αν ο ΑΜΚΑ και ο ΑΦΜ τους είναι σωστά συμπληρωμένοι. Επίσης, η σύζυγος του δικαιούχου θα πρέπει να δηλώνει το δικό της ΑΜΚΑ και ΑΦΜ και όχι του συζύγου της.

Η διοίκηση του ΟΓΑ επισημαίνει τέλος ότι για τους συνταξιούχους του Οργανισμού που δεν θα δηλώσουν τον σωστό ΑΜΚΑ και ΑΦΜ, θα ανασταλεί από τον Ιανουάριο του 2013 και μετά, η καταβολή της σύνταξης ή του επιδόματος. Από την αρχή του επόμενου χρόνου θα ανασταλεί και η καταβολή της σύνταξης όσων συνταξιούχων δεν προσέλθουν για να απογραφούν.

Η καταγραφή φυσικής παρουσίας των συνταξιούχων και δικαιούχων οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ έχει ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί στις 30 Νοεμβρίου 2012. Η διοίκηση του ΟΓΑ έχει διευκρινίσει ότι δεν θα δοθεί παράταση λόγω δεσμευτικών ημερομηνιών τεχνικής ολοκλήρωσης της απογραφής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.