Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Είχε μία λάμα μαχαιριού στο χέρι και δεν το είχε καταλάβει!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Δείτε τη φωτογραφία.
Όποιος έχει κάποιες γνώσεις στρατιωτικής ιστορίας γνωρίζει τον χρυσό κανόνα: ποτέ μην πλέκεις με έναν Gurkha. Αλλά ένας κακοποιός στο Κεντ φαίνεται πως όχι μόνο δεν γνώριζε αλλά ούτε και άκουσε το θύμα του που του έλεγε «μην τα βάζεις μαζί μου».

Ο δράστης έσπρωξε τον Taitex Phlamachha, πρώην μέλος των Gurkha, στον τοίχο και απαίτησε χρήματα.

Στον καυγά που ακολούθησε, η λάμα του μαχαιριού που κρατούσε ο δράστης βυθίστηκε στο χέρι του Phlamachha αλλά και πάλι εκείνος τα κατάφερνε καλύτερα από τον κακοποιό.

Ο 38χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος έκανε βόλτα με τη σύζυγό του Asha και κάποια στιγμή σταμάτησαν και κοίταξαν σε μία βιτρίνα, στο Κεντ της Βρετανίας.

Ξαφνικά ένιωσε να τον σπρώχνουν στον τοίχο και κάποιος να τον απειλεί με μαχαίρι για να του πάρει το πορτοφόλι.

Ο πρώην στρατιώτης, κορυφή στο καράτε και το τάε κβον ντο, προειδοποίησε τον άνδρα με το μαχαίρι: «Μην τα βάζεις με Gurkha. Είμαστε μαθημένοι να παλεύουμε».

Έπεσαν και οι δύο στο έδαφος και ο δράστης γονάτισε πάνω στο στέρνο του Phlamachha και προσπάθησε να τον μαχαιρώσει. Ο Phlamachha όχι μόνο απέφυγε τις επιθέσεις του κακοποιού αλλά κατάφερε ταυτόχρονα να πετάξει το κινητό του στη γυναίκα του, για να καλέσει βοήθεια.

Πέταξε τον επιτιθέμενο από πάνω του και τον ακινητοποίησε με μία κλωτσιά, κρατώντας τον για να μην το σκάσει.
Ο βετεράνος του Ιράκ και του Αφγανιστάν δεν είχε καν καταλάβει πως είχε μία λάμα μαχαιριού βυθισμένη στο μπράτσο του μέχρι που είδε τη λαβή σπασμένη στο πεζοδρόμιο.

Ο Phlamachha μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου η λάμα αφαιρέθηκε χειρουργικά από το χέρι του.
«Τον προειδοποίησα να μην τα βάλει μαζί μου. Η γυναίκα μου είχε τρομοκρατηθεί και της πέταξα το κινητό μου για να καλέσει βοήθεια», είπε.

Η ονομασία Γκούρκα προέρχεται από νεπαλέζικη φυλή γεννημένων πολεμιστών και σκληροτράχηλων αντρών.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.