Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Γ. Φεσσιάν: «Να δημιουργηθούν ΚΕ.ΠΑ. σε κάθε πρωτεύουσα Νομού»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτ. Ελλάδας, τ. Αντινομάρχης Υγείας & Πρόνοιας, Γεράσιμος Α. Φεσσιάν, σε επιστολή που απέστειλε στον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Ιωάννη Βρούτση αλλά και στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολο Κατσιφάρα, ζητά τη δημιουργία ΚΕ.ΠΑ. (Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας), σε κάθε πρωτεύουσα Νομού.

Ακολουθεί η σχετική επιστολή:

«Κύριε Υπουργέ,

Τα άτομα με αναπηρία αξίζουν μια καλύτερη αντιμετώπιση. Δεν είναι δυνατόν μετά από συνεχόμενα αιτήματα κοινωνικών και αυτοδιοικητικών φορέων, η Πολιτεία να κωφεύει με τρόπο απαξιωτικό για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Δεν είναι δυνατόν όταν ο Πρωθυπουργός σκύβει για να ακούσει τα Άτομα με Αναπηρία στην Δ.Ε.Θ. μπροστά στις κάμερες, όταν αυτές σβήνουν τα προβλήματα να παραμένουν άλυτα.

Είναι άδικο και ανήθικο να στοιβάζονται ανθρώπινες ψυχές με αυτό τον τρόπο για να περάσουν μια επιτροπή που στο κάτω-κάτω δημιουργήθηκε για να εξομαλύνει μια κατάσταση και όχι να την αποτελειώσει. Η εικόνα της απαξίωσης, της έλλειψης κοινωνικής ευαισθησίας πρέπει να σας προβληματίζει γιατί η παραμονή της στιγματίζει τους πάντες. Σταματήστε να κλείνεται αυτιά και μάτια. Αφουγκραστείτε τον ανθρώπινο πόνο.Κύριε Υπουργέ, έχετε την κοινωνική και πολιτική ευθύνη, αυτή η εικόνα εξαθλίωσης της ανθρώπινης αξιοπρέπειας να σταματήσει τώρα.

Με εκτίμηση,Γεράσιμος Α. Φεσσιάν».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.