Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Ιστορίες... ιατρικής τρέλας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


«Πειρατικό ασθενοφόρο» κάνει διακομιδές ασθενών προς ιδιωτικές κλινικές και διαγνωστικά εργαστήρια. Εργαζόμενοι επενδύουν σε real estate, διαχειρίζονται κυλικείο του νοσοκομείου που είχε αδειοδοτηθεί με πλαστά έγγραφα και καταργούν θαλάμους νοσηλείας μετατρέποντάς τους σε γραφεία. Μέχρι και... ατελιέ ραπτικής λειτουργεί στο υπόγειο του νοσοκομείου, εξυπηρετώντας ιδιώτες, ενώ την ίδια ώρα εκατοντάδες σεντόνια «κάνουν φτερά».

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις απίστευτες καταγγελίες του διοικητή του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου κατά του Συλλόγου Εργαζομένων, στο πλαίσιο ενός ακήρυχτου πολέμου που μαίνεται τον τελευταίο μήνα. Οι συνδικαλιστές κατηγορούν από την πλευρά τους τον διοικητή ότι έχει μετατρέψει την πρώην μονάδα AIDS σε προσωπική «σουίτα» και έχει εγκατασταθεί σ' αυτήν, ενώ μέσω της ΠΟΕΔΗΝ αξιώνουν από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας την κεφαλή του επί πίνακι.

Ο διοικητής του νοσοκομείου αποκάλυψε αρχικά την ύπαρξη πλαστού εγγράφου με το οποίο πήρε άδεια το εντευκτήριο των εργαζομένων να λειτουργεί ως κυλικείο.

Στη συνέχεια, προσκόμισε ένα μεγάλο καλάθι απλύτων με υφάσματα και ρούχα και κατήγγειλε πως τα βρήκε στο υπόγειο, στον χώρο των ραπτομηχανών για τα σεντόνια, όπου κάποιοι είχαν στήσει ιδιωτικό «ατελιέ», ράβοντας ρούχα για λογαριασμό ιδιωτών. Ο ίδιος είχε «ξετρυπώσει» το «ατελιέ» το 2010 και διερωτήθηκε κατά πόσο συνδέεται αυτό με την απώλεια 945 σεντονιών από τα 2.340 καινούργια που είχε αγοράσει η προηγούμενη διοίκηση.

Οι εργαζόμενοι από την πλευρά τους υποστήριξαν πως τα υφάσματα τα είχε αγοράσει από τη λαϊκή μια υπάλληλος και τα κρατούσε για προσωπική της χρήση.

Ο κ. Ζαχαρόπουλος επανήλθε δριμύτερος και σε τηλεοπτική του συνέντευξη αποκάλυψε πως είδε με τα μάτια του να γίνεται «πειρατική» διακομιδή ασθενούς από εργαζόμενο, με ιδιωτικό αυτοκίνητο, προς ιδιωτική κλινική του Βόλου. Η απάντηση των συνδικαλιστών ήταν πως απλώς μετέφερε τη μητέρα του για εξετάσεις.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.