Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Οι πιο βρώμικοι λαοί

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πρόσφατη έρευνα αποκαλύπτει ότι οι Γάλλοι κι οι Βρετανοί δεν τα πάνε τελικά και πολύ καλά με το νερό και το σαπούνι. Σύμφωνα λοιπόν με έρευνα που διεξήχθη από το BVA Ιnstitute σε δείγμα 1.000 Γάλλων, το 12,5% των ερωτηθέντων δεν πλένει τα χέρια του αφού χρησιμοποιήσει την τουαλέτα, ενώ το 55% δεν τα πλένει μετά τη χρήση μέσων μαζικής μεταφοράς, παρότι το 54% πιστεύει ότι οι λαβές του μετρό είναι από τα πιο βρώμικα αντικείμενα που πιάνουν στη καθημερινότητά τους.
Παρ' όλα αυτά το 21,4% των Γάλλων πλένει τα χέρια του τουλάχιστον δέκα φορές την ημέρα και το 86,6% πριν από κάθε γεύμα.
Στο κεφάλαιο «μπάνιο» όμως, τα πράγματα αλλάζουν καθώς το 3,5% των Γάλλων υποστηρίζει ότι κάνει ντους μόνο μια φορά την εβδομάδα! Κάθε δύο ημέρες κάνει μπάνιο το 20%, κάθε ημέρα κάνει το 67,7%, ενώ δύο φορές την ημέρα κάνει το 11,5%.
Όσο για τους Βρετανούς, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Queen Mary University και το London School of Hygiene & Tropical Medicine, στο 14% των χαρτονομισμάτων, στο 10% των πιστωτικών καρτών και στο 26% των χεριών βρέθηκαν ίχνη κοπράνων. Ήτοι ένας στους τέσσερις Βρετανούς δεν πλένει τα χέρια του αφού επισκεφθεί την τουαλέτα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.