Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Έχασε χέρια και πόδια αλλά στάθηκε νικητής

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Μία συγκινητική ιστορία – δίδαγμα.

Με την πρώτη ματιά το ζευγάρι μοιάζει με όλους τους υπόλοιπους καλεσμένους στο γάμο... Όμως ο Taylor Morris και η αγαπημένη του Danielle Kelly, θα άξιζαν να τραβήξουν πάνω τους περισσότερα βλέμματα ακόμα και από τον γαμπρό και τη νύφη...

Σε ένα συγκινητικό βίντεο ο ειδικός σε θέματα εξουδετέρωσης εκρηκτικών Taylor Morris που έχασε τα πόδια του και τα χέρια του όταν μηχανισμός εξερράγη δίπλα του στο Αφγανιστάν, εμφανίζεται να συνοδεύει στο χορό την αγαπημένη του χάρη στα προσθετικά του άκρα, αποδεικνύοντας ότι όλα είναι δυνατά όταν έχει κανείς δίπλα του ανθρώπους που να τον στηρίζουν ψυχολογικά.

Ο Taylor κατετάγη στο Πολεμικό Ναυτικό μόλις τελείωσε το σχολείο και έγινε αμέσως μέλος της EOD, μιας ιδιαίτερης τάξης στρατιωτών που είναι υπεύθυνοι για την εκκαθάριση των εκρηκτικών πριν να εισέλθουν τα στρατεύματα σε έναν χώρο.

Στις 3 Μαΐου του 2012 όμως το ατύχημα που είχε ο Taylor υπέβαλε τον ίδιο και τη σύντροφό του σε μια δοκιμασία που πολλοί δεν θα άντεχαν.

Ωστόσο οι ίδιοι βγήκαν νικητές καθώς παρά τον ακρωτηριασμό που υπέστη στα άνω και κάτω άκρα, ο Taylor δεν το έβαλε κάτω.

Υπεβλήθη σε επέμβαση και με τα νέα προσθετικά του μέλη στα πόδια και τα χέρια ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Δείτε τις συγκινητικές φωτογραφίες...



























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.