Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Εκστρατεία για το χαμόγελο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» για μία ακόμα χρονιά, καλεί όλους να συμμετέχουμε στην πανελλαδική εκστρατεία συγκέντρωσης σχολικών ειδών για τα παιδιά, οι οικογένειες των οποίων αδυνατούν να καλύψουν τις ανάγκες αυτές.

Φέτος, η συμμετοχή όλων μας στην προσπάθεια αυτή, είναι ακόμα πιο σημαντική με δεδομένη την απόλυτη φτώχεια που βιώνουν χιλιάδες παιδιά στη χώρα μας!

Με τη συμμετοχή όλων θα καταφέρουμε να μην αφήσουμε κανένα παιδί χωρίς τα απαραίτητα, ώστε να ξεκινήσει με αξιοπρέπεια και χαμόγελο τη νέα σχολική χρονιά!

Σήμερα που η φοίτηση των παιδιών στα σχολεία κάθε άλλο παρά δωρεάν είναι, που οι ελλείψεις στα δημόσια σχολεία είναι τεράστιες, που η Ελληνική οικογένεια αδυνατεί να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών σε σχολικά, πρέπει όλοι να ενεργήσουμε με αλληλεγγύη στηρίζοντας όλους όσοι έχουν ανάγκη.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέσω των Κέντρων Στήριξης που διατηρεί πανελλαδικά αλλά και μέσα από πολλές δράσεις που αναπτύσσει, στηρίζει σταθερά χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειες τους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης. Υλικά, κοινωνικά, ιατρικά είναι δίπλα σε κάθε παιδί που έχει ανάγκη.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.