Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Ανοικτό Πανεπιστήμιο στη Ρόδο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


H Ακαδημία των Πολιτών, έχοντας διοργανώσει Ανοιχτά Λαϊκά Πανεπιστήμια σε τριάντα πόλεις της Ελλάδας, στην Κύπρο και το εξωτερικό, προκηρύσσει την έναρξη των μαθημάτων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου στη Ρόδο.

Τα μαθήματα του πρώτου έτους έχουν ως γνωστικά αντικείμενα την Ψυχολογία (Α’ εξάμηνο) και την Συμβουλευτική (Β’ εξάμηνο) και θα διεξάγονται στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου.
Καθηγητές από όλα τα ελληνικά ΑΕΙ θα αναπτύξουν ψυχολογικά και κοινωνικά θέματα, ενώ παράλληλα θα λειτουργήσουν ομάδες αυτογνωσίας, συμβουλευτικής, ψυχοδράματος, ειδικής αγωγής, μάθησης μέσω περιπέτειας και οικογενειακής θεραπείας.

Δεκτοί γίνονται όλοι οι πολίτες άνω των 18, ανεξάρτητα από το κοινωνικό, οικονομικό και μορφωτικό επίπεδο. Το κόστος για τις 26 ακαδημαϊκμές διαλέξεις είναι 80 ευρώ το έτος, ενώ για φοιτητές, ανέργους, πολυτέκνους και άλλες ειδικές ομάδες πληθυσμού το ετήσιο ποσό εγγραφής ανέρχεται στα 40 ευρώ.

Εγγραφές πραγματοποιούνται στην εταιρεία, Αλεξίου και ΣΙΑ ΟΕ -ΕΞΕΛΙΞΙΣ» οδός 28ης Οκτωβρίου 27, (απέναντι από την Αναπτυξιακή Δωδεκανήσου) 1ος όροφος.
Υπεύθυνοι συντονιστές είναι η κ. Αλεξίου Αριστέα και ο κ. Χατζηκαντής Βαλάντης (τηλ. 2241070171). Ώρες εγγραφών Τρίτη και Πέμπτη 12.00-14.00

Εγγραφές επίσης πραγματοποιούνται στα κεντρικά γραφεία της Ακαδημίας (2251054739 και στο e-mail: academy@aigaion.org
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site:
hhttp//:civilacademy.ucoz.org



Πηγή: http://www.rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.