Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Καταβολή φόρου εισοδήματος σε περισσότερες από 3 δόσεις

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Ενημερωθείτε για τις δόσεις, το ύψος και την αποπληρωμής τους.

Απλή και άμεση θα είναι η διαδικασία ενημέρωσης για την καταβολή του φόρους εισοδήματος σε περισσότερες από 3 δόσεις. Στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και στην κατηγορία «Υπηρεσίες προς τους Πολίτες» (http://www.gsis.gr/on_line_ypiresies/polites/e-polites.html) οι φορολογούμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν για τον αριθμό των δόσεων, το ύψος τους και την ημερομηνία που αυτές πρέπει να αποπληρωθούν.

Όσοι φορολογούμενοι που δεν έχουν υποβάλει τη δήλωσή τους ηλεκτρονικά και δεν έχουν πρόσβαση στο σύστημα TAXISΝΕΤ θα μπορούν να ενημερωθούν για τις δόσεις στα τραπεζικά υποκαταστήματα απλά προσκομίζοντας το ΑΦΜ και τον κωδικό που αναγράφεται στο εκκαθαριστικό τους σημείωμα.

Υπενθυμίζεται ότι :

-Οι φορολογούμενοι που πλήρωσαν την 1η δόση τον Ιούνιο και είχαν να πληρώσουν τη δεύτερη δόση τον Αύγουστο θα πληρώσουν σε 7 δόσεις το υπόλοιπο ποσό του φόρου.

-Οι φορολογούμενοι που πλήρωσαν την 1η δόση στις 31 Ιουλίου μπορούν να μην πληρώσουν τον Αύγουστο και να ξεκινήσουν να πληρώνουν από Σεπτέμβριο το υπόλοιπο της οφειλής επιμερισμένο σε 5 δόσεις.

-Οι φορολογούμενοι που πλήρωσαν ήδη την 1η δόση που κανονικά λήγει τον Αύγουστο θα μπορούν να μην πληρώσουν τον Σεπτέμβριο και να ξεκινήσουν να πληρώνουν από τον Οκτώβριο.

-Οι φορολογούμενοι που έπρεπε να πληρώσουν την 1η δόση τους έως τις 31 Αυγούστου θα έχουν το δικαίωμα να πληρώσουν το σύνολο του ποσού σε 7 δόσεις έως τον Φεβρουάριο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.