Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Πετυχημένοι αλλά...αδιόριστοι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Οι επιτυχόντες του ΑΣΕΠ, που παραμένουν μετά από πολλούς μήνες αδιόριστοι, γράφουν στο enikos.gr:

«Εδώ και τρία χρόνια οι επιτυχόντες ΑΣΕΠ σε διάφορους φορείς του δημοσίου για θέσεις τακτικού προσωπικού βρίσκονται σε μια κατάσταση αναμονής περιμένοντας το διορισμό τους. Η μία αναβολή διαδέχεται την άλλη, χωρίς να βλέπουμε φως στο τούνελ.

Πετύχαμε αξιοκρατικά να διοριστούμε στο ελληνικό δημόσιο και αυτή τη στιγμή εξακολουθούν να δουλεύουν όλοι αυτοί που μπήκαν με το λεγόμενο "μέσο" και εμείς περιμένουμε.

Αυτή είναι η ανταμοιβή των ανθρώπων που κινούνται αξιοκρατικά στη ζωή τους και δεν ψάχνουν τρόπο να βολευτούν. Εμείς θα περιμένουμε για να μπορούν να πληρώνονται οι κομματικοί στρατοί των δημοσίων υπαλλήλων που δημιούργησαν τα κόμματα;

Δεν διοριζόμαστε λόγω του περιορισμού των προσλήψεων και δεν είμαστε πάνω από 10.000 σε όλους τους φορείς, ενώ όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης λένε (αυτό το λέει η Τρόικα) ότι τα τελευταία δύο χρόνια διορίστηκαν από τα παράθυρα 70.000. Εμείς τι να κάνουμε;

Που είναι η αξιοκρατία σε αυτή τη χώρα; Πρέπει κάποιος να αναδείξει το θέμα μας!!! Δεν ασχολείται κανείς μαζί μας.

Να σημειώσω ότι βάσει νόμου θα έπρεπε να είμαστε στις θέσεις εντός τετραμήνου το μέγιστο από τη στιγμή που βγήκαν τα αποτελέσματα του ΑΣΕΠ. Όλα αυτά έχουν καταργηθεί και καταπατηθεί και για να μη διωχθούν ειδικοί σύμβουλοι και κομματικοί στρατοί την πληρώνουν αυτοί που κινήθηκαν αξιοκρατικά.

Γιατί εμείς δε χρησιμοποιήσαμε μέσο για να διοριστούμε, οπότε δεν τους έχουμε και ανάγκη για να τους ψηφίσουμε.

Το μήνυμα που δίνεται στην ελληνική κοινωνία είναι ότι «όποιος έχει μέσο πάει μπροστά», ενώ αυτοί που προχωρούν με την αξία τους τιμωρούνται για να επιβιώσουν οι άλλοι. Το να φύγουν δημόσιοι υπάλληλοι βολεμένοι από τα κόμματα είναι ταμπού για την ελληνική κοινωνία. Δεν είναι όμως ταμπού να παραμένουν οι επιτυχόντες ΑΣΕΠ αδιόριστοι, του μόνου αξιοκρατικού μηχανισμού.»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.