Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Απλήρωτοι εργαζόμενοι εταιρείας του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας;

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Είμαστε εργαζόμενοι της Επιχείρησης του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας. Είμαστε με ένα πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για ΑΜΕΑ το οποίο είναι για 4 χρόνια συνολικά. Τα 3 χρόνια το... μεγαλύτερο ποσό της μισθοδοσίας μας και των ενσήμων μας καλύπτονται από τον ΟΑΕΔ, εφόσον κατατεθούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά από τον Δήμο τον οποίο εργαζόμαστε. Τον 4ο χρόνο καλύπτει όλα μας τα έξοδα μισθδοσίας ο Δήμος.

Το πρόβλημα μας είναι ότι εδώ και 1 χρόνο, από τον Ιούλιο του 2011 είμαστε απλήρωτοι. Από τότε έχουν δοθεί κάποια μικρά ποσά ως έναντι, τα οποία όμως δεν εξοφλούν ούτε το 2011. Ούτε τα ένσημα μας δεν είναι πληρωμένα.
Η Διοίκηση δίνει συνεχόμεμες υποσχέσεις χωρίς όμως να τις τηρεί. Θέλουμε πλέον να γίνει παντού γνωστό το πρόβλημα μας εφόσον κανείς πλέον δεν ενδιαφέρεται για εμάς αλλά και από τη στιγμή που βλέπουμε χρήμα να μοιράζεται δεξιά και αριστερά, άσκοπα πολλές φορές με κρυμμένα συμφέροντα, ενώ υπάρχουν 183 απλήρωτοι εργαζόμενοι.
Θέλω να σας αναφέρω μερικά από αυτά για να καταλάβετε πως έχουμε απόλυτο δίκιο.
Για αρχή θα σας αναφέρω ότι δόθηκε ποσό των 50.000 ευρώ σε λεγόμενους εθελοντές όπως τους ονόμασαν, άτομα που εργάστηκαν για το Δήμο μας(αφού προεκλογικά ο Δήμαρχός μας τους είχε τάξει μια θέση εργασίας) χωρίς καμία σύμβαση ενώ εμείς παραμέναμε απλήρωτοι.
Στη συνέχεια λειτούργησε χριστουγεννιάτικο παγοδρόμιο με έξοδα για τη ΔΕΗ (περίπου 12.000 ευρώ) καλυμμένα από τον Δήμο μας ενώ εμείς συνεχίζαμε και είμασταν απλήρωτοι.
Λειτούρησε καλακαιρινό Καλλιτεχνόραμα και λειτουργούν θερινοί κινηματογράφοι με έσοδα και τεράστια έξοδα σε κλόουν και ζογκλέρ ενώ εμείς παραμένουμε απλήρωτοι.
Επιπλέον είχε κλειστει συναυλία με τον Παντελή Θαλασσινό, την οποία ακύρωσε ο ίδιος λόγω ανθρωπιάς όταν έμαθε πως τόσοι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι για πολλόυ μήνες.
Σας παρακαλούμε κοινοποιήστε το θέμα μας είναι η μόνη λύση και τελευταία μας. Είμαστε απεγνωσμένοι με σοβαρά προβλήματα υγείας, με χρόνιες θεραπείες που ψάχνουμε απελπισμένα για μία λύση. Ξέρουμε πως ο μόνος τρόπος να διεκδικήσουμε τα δεδουλευμένα μας είναι η δημοσίευση του προβλήματος μας. Τίποτα άλλο δεν τους θορυβεί πλέον, όταν έχουν το θράσος της κατάχρησης χρήματος και την επίδεξη του μεγαλείου της εξουσίας με Καλλιτεχνικά Προγράμματα, με παραλίες στη Δραπετσώνα και με Φόρμουλες.
Με εκτίμηση,
Οι Απλήρωτοι (ΑΜΕΑ) Εργαζόμενοι της Δημοτικής Επιχείρησης
του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.