Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Έως τις 5 Σεπτεμβρίου όλα τα βιβλία στα σχολεία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Στη μονάδα αποθήκευσης, διαλογής και αποστολής σχολικών εγχειριδίων ο υπουργός Παιδείας.

Τυπωμένα είναι έως σήμερα τα βιβλία για όλες τις τάξεις του γυμνασίου, του λυκείου και των επαγγελματικών σχολών, ενώ τα μισά από αυτά έχουν ήδη διανεμηθεί στα σχολεία.

Η αποστολή στα σχολεία θα ολοκληρωθεί στα τέλη Αυγούστου. Για όλα τα δημοτικά σχολεία, περισσότερα από τα μισά βιβλία έχουν ήδη τυπωθεί και παραληφθεί, ενώ έχει διανεμηθεί το ένα τρίτο και η αποστολή αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως τις 5 Σεπτεμβρίου.

Ο υπουργός Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού Κ. Αρβανιτόπουλος, επισκέφθηκε το πρωί τη μονάδα αποθήκευσης διαλογής και αποστολής των σχολικών εγχειριδίων στα Οινόφυτα, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες. Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, σκοπός της επίσκεψης ήταν η επιτόπια ενημέρωση και ο έλεγχος των διαδικασιών, ώστε τα βιβλία να βρίσκονται στα σχολεία εγκαίρως το Σεπτέμβριο.

Ο υπουργός ζήτησε από τους υπηρεσιακούς παράγοντες τα στελέχη και τους εργαζόμενους να βάλουν όλες τους τι δυνάμεις και να πράξουν τα δέοντα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία ώστε τα βιβλία να διανεμηθούν στους μαθητές με την έναρξη του σχολικού έτους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.