Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Εκποιούν την περιουσία ανάπηρης για τραπεζικά χρέη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Διαβάστε τη συγκλονιστική ιστορία ενός ζευγαριού ηλικιωμένων από την Καλαμάτα. Πώς η ανάπηρη και ο άνεργος σύζυγός της μένουν κυριολεκτικά στο δρόμο εξαιτίας των χρεών τους προς τράπεζες.


Μια 55χρονη γυναίκα με αναπηρία και ο άνεργος σύζυγός της από την Καλαμάτα, θα δουν σύντομα την περιουσία τους να εκποιείται.

H 55χρονη δουλεύει ως καθαρίστρια σε δημόσια υπηρεσία και έχει διαγνωστεί με ποσοστό αναπηρίας 67%.

Η ίδια χρωστά σε 4 ελληνικές τράπεζες και μια γαλλική το ποσό των 104.151 ευρώ. Μέχρι το 2010, η ίδια πλήρωνε κανονικά τις υποχρεώσεις της, ωστόσο το Ειρηνοδικείο Καλαμάτας αποφάσισε ότι η περιουσία της οφειλέτριας πρέπει αναγκαστικά να βγει σε πλειστηριασμό, εκτός της πρώτης της κατοικίας.

Για την αποπληρωμή του χρέους θα ορισθεί νέα δικάσιμος, προκειμένου να προσδιοριστούν οι νέες μηνιαίες δόσεις προς τις τράπεζες, οι οποίες σύμφωνα με την απόφαση της δικαστού θα είναι 180.

Να σημειωθεί ότι ήδη έχει οριστεί από το δικαστήριο ο εκκαθαριστής δικηγόρος, ο οποίος θα αναλάβει να ρευστοποιήσει την περιουσία της οφειλέτριας, ενώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να θεωρηθεί μια ακόμα απόφαση η οποία διατάσσει τη ρευστοποίηση της περιουσίας του οφειλέτη.


Πηγή: http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.