Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

"Δωρεάν η εξέταση για AIDS και σε 20 λεπτά έχεις απάντηση"

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Αυξάνεται όλο και περισσότερο ο αριθμός των φορέων του HIV στη χώρα μας.

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της «αυτοψίας» που διενήργησαν ξένοι, ο ιός δεν αφορά μόνο ιερόδουλες και χρήστες ενδοφλέβιων ναρκωτικών αλλά και ομοφυλόφιλους.

Η M.K.O. Praksis εφαρμόζει ένα πρόγραμμα σύμφωνα με το οποίο παρέχεται σε όποιον το επιθυμεί η δυνατότητα να εξεταστεί δωρεά για τον ιό HIV και την ηπατίτιδα C.

Ο πρόεδρος της Praksis Τζανέτος Αντύπας μίλησε στο metrogreece.gr για το πρόγραμμα αυτό.
«Τα πολυϊατρεία της PRAKSIS, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, λειτουργούν από Δευτέρα-Παρασκευή από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα. Παράλληλα, όποιος επιθυμεί μπορεί να ενημερώνεται για την ηπατίτιδα Β, την ηπατίτιδα C και τον HIV στο 800-1111600», ανέφερε ο κ. Αντύπας.

Και συνέχισε λέγοντας «20 λεπτά ο εξεταζόμενος παίρνει τα αποτελέσματα από το τεστ καθώς ακολουθείται η διαδικασία της εξέτασης με το σάλιο».

Τέλος, ο κ. Αντύπας πρόσθσε «εκτός από τα πολυϊατρεία το τεστ γίνεται και στην κινητή μονάδα που διατηρεί η Praksis , η οποία βγαίνει συγκεκριμένες μέρες και ώρες, απογευματινές και βραδινές, σε διάφορα σημεία της πόλης. Για το που βρίσκεται κάθε φορά μπορεί κάποιος να ενημερώνεται μέσα από το site www.praksis.gr ή να ρωτάει στο 800 11 11 600».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.