Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Έτρεξε σε μαραθώνιο και εγκλωβίστηκε σε δασική πυρκαγιά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Το νεαρό μοντέλο πλέον κρύβει τα εγκαύματά της πίσω από μια μάσκα.

Κρύβοντας το πρόσωπό της πίσω από μια μαύρη μάσκα, η 24χρονη Turia Pitt, πρώην μοντέλο, μίλησε για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε όταν εγκλωβίστηκε σε μια δασική πυρκαγιά κατά τη διάρκεια ενός μαραθωνίου αγώνα στον οποίο συμμετείχε.

Όπως υποστήριξε η ίδια οι διοργανωτές δεν τους είχαν ενημερώσει για τον κίνδυνο που διέτρεχαν. Η νεαρή γυναίκα λίγα μόλις μίλια μακριά από τη γραμμή εκκίνησης εγκλωβίστηκε μέσα στις φλόγες μη έχοντας δρόμο διαφυγής.

«Αισθανόμουν όλο και πιο έντονα τη ζέστη. Δεν άντεχα άλλο και άρχισα να τρέχω προσπαθώντας να ξεφύγω. Τότε κάηκα» είπε.



Υπέστη εγκαύματα στο 64% του σώματός της και αναγκάστηκε να επισκεφτεί έναν ειδικό στο Σίδνεϊ για να υποστεί σε μεταμόσχευση δέρματος στην πλάτη, τα πόδια και το πρόσωπό της.

Ένα ακόμη θύμα, η Kate Sanderson, δήλωσε ότι υπήρχε σοβαρή έλλειψη προσωπικού στον αγώνα που έλαβε χώρα στο Kimberley στη δυτική Αυστραλία.



«Εμπιστεύεσαι τους διοργανωτές και πιστεύεις ότι έχουν φροντίσει για όλα» πρόσθεσε.
Η 36χρονη γυναίκα εξομολογήθηκε ότι άρχισε να τσιρίζει με όλη της τη δύναμη όταν η φωτιά άρχισε να καίει τη σάρκα της και πως ένιωσε σαν να «είχε περάσει ένας αιώνας μέχρι να έρθει η βοήθεια».

«Είχα πάθει σοκ. Δεν κοίταξα καν το σώμα μου. Απλά ήξερα ότι είχα πάθει σοβαρά εγκαύματα».



Η ίδια έχει πολλές ουλές σε όλο της το σώμα, το αριστερό της πόδι ακρωτηριάστηκε και μεγάλο τμήμα από τους λοβούς στα αυτιά της… λείπει. Ακόμη, δεν έχει δείκτη στο δεξί της χέρι ενώ τα υπόλοιπα δάχτυλά της έχουν παραμορφωθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.