Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Ποδηλατική βόλτα στη Νέα Ιωνία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Την Κυριακή 27 Μαΐου.

Το 4ο Σύστημα Προσκόπων Περισσού οργανώνει υπό την αιγίδα του Οργανισμού Πολιτισμού Άθλησης Νεολαίας Ν. Ιωνίας, την 1η Ποδηλατική Βόλτα Νέας Ιωνίας, την Κυριακή 27 Μαΐου 2012, στις 09:00πμ.

Η βόλτα, έχει αφετηρία το Ξύλινο Βαγόνι των Προσκόπων στην Λεωφόρο Ηράκλειου 190 στα Πευκάκια και τερματισμό στην πλατεία Σημηριώτη στο κέντρο της Νέας Ιωνίας. Η διαδρομή θα είναι περίπου 8χλμ και απευθύνεται σε όλους τους πολίτες του Δήμου ανεξαρτήτως ηλικίας και στους λάτρεις του ποδηλάτου. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να φορούν κράνος και να έχουν διάθεση για βόλτα!



Η διαδρομή που θα ακολουθεί περιλαμβάνει τις παρακάτω οδούς: Λ. Ηρακλείου 190 (Βαγόνι Προσκόπων), Εθν. Αντιστάσεως, Καποδιστρίου, Παναιτώλιο, Κασταμονής, Αλ. Παναγούλη, Ελ.Βενιζέλου (Άγαλμα Μητέρας), Πλ. Σημηριώτη.

Η διαδρομή θα εποπτεύεται από οχήματα της Δημοτικής Αστυνομίας και θα υπάρξουν, ρυθμίζοντας την κυκλοφορία και διασφαλίζοντας την ασφάλεια των πολιτών που συμμετέχουν στην ποδηλατική βόλτα.



Στο τέλος της διαδρομή θα πραγματοποιηθεί κλήρωση ποδηλατικών δώρων από το κατάστημα «easy wheels» (Άγαλμα Μητέρας) και την ποδηλατική ομάδα «Peloton».

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: www.4perissou.gr, www.neaionia.gr, 2102777791, 6945290509, 6977277365




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.