Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Οριστικό για Βαρκελώνη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Στη Βαρκελώνη θα βρεθούν σε μερικές μέρες ο Θανάσης Μπαράκας κι ο Γιώργος Πρώτος, οι δύο Ρόδιοι αθλητές που υπό τις οδηγίες του προπονητή τους, Άκη Μίαρη θα προσπαθήσουν να συγκεντρώσουν περισσότερους «πόντους» για τη συμμετοχή στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Πρόκειται να πάρουν μέρος στο διεθνές μίτινγκ στίβου στη Βαρκελώνη γι’ αθλητές με αναπηρίες, στοχεύοντας σε επιδόσεις ικανές να τους στείλουν στην πρωτεύουσα της Αγγλίας.

Ο Θανάσης Μπαράκας συμμετέχει στο μήκος ενώ ο Γιώργος Πρώτος στα 100 και 200μ., επιθυμώντας την πρώτη του παρουσία σε Παραολυμπιακούς Αγώνες. Αμέσως μετά, οι δύο πρωταθλητές του ΑΣ ΑμεΑ «Δωδεκάνησος» λαμβάνουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ 1-2 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ για καλύτερες ακόμη επιδόσεις.

Αναλόγως της παρουσίας τους στις δύο προαναφερόμενες διοργανώσεις, ο Άκης Μίαρης θα κρίνει εάν είναι απαραίτητη άλλη μία συμμετοχή σε αγώνα του εξωτερικού στην προσπάθεια εξασφάλισης ενός «εισιτηρίου» για το Λονδίνο.

Δεν πρέπει πάντως να ξεχνάει κανείς ότι η πρόκριση των αθλητών-αθλητριών με αναπηρίες είναι δύσκολη κι απαιτεί πολύ κόπο, αφού οι θέσεις σε κάθε διοργάνωση αυτού του επιπέδου είναι περιορισμένες.



Πηγή: http://www.rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.