Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012

Κοινωνικό Παντοπωλείο και στη Θήβα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Δωρεάν προϊόντα σε όσουν αδυναντούν να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Ο Δήμος Θηβαίων, στην προσπάθειά του να ανακουφίσει τους οικονομικά αδύνατους δημότες του από τις καθημερινές τους ανάγκες, αποφάσισε με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού του Συμβουλίου, τη δημιουργία του «Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου».

Ενός χώρου, όπου πολίτες, κάτοικοι του Δήμου, που αποδεδειγμένα αδυνατούν να καλύψουν βασικές βιοτικές ανάγκες τους, θα μπορούν να προμηθεύονται δωρεάν προϊόντα όπως τρόφιμα, ρούχα, οικιακά είδη, σχολικά, παιχνίδια κτλ.

Οι εθελοντικές συμμετοχές περιλαμβάνουν:

- Εθελοντικές προσφορές για είδη πρώτης ανάγκης όπως τρόφιμα που δεν χρειάζονται ψυγείο, ένδυση, υπόδηση, οικιακά είδη κτλ

- Καλάθια συλλογής τροφίμων θα βρίσκονται σε όλα τα Super Market του Δήμου με την ένδειξη «Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων», όπου θα μπορείτε να εναποθέτετε όσα είδη πρώτης ανάγκης εσείς επιθυμείτε.

Εάν επιθυμείτε να προσφέρετε είδη πρώτης ανάγκης στο Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο μπορείτε να απευθύνεστε στο Δήμο Θηβαίων και συγκεκριμένα στην υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου κα. Βενιζέλου Ευγενία (τηλέφωνο 2262350607), όπου θα σας δίνονται οι απαραίτητες πληροφορίες για τον τρόπο αποστολής- παραλαβής των προσφερομένων ειδών.

Εθελοντική Εργασία για τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Δηλώσεις συμμετοχής για ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ θα βρείτε στο site του Δήμου Θηβαίων www.thiva.gr τις οποίες και θα αποστέλλετε ηλεκτρονικά στο e-mail: ethelontesthivas@gmail.com .

 Όσοι δεν έχουν πρόσβαση σε υπολογιστή μπορούν να συμπληρώνουν την αίτηση προσερχόμενοι στο Γραφείο Τύπου του Δήμου Θηβαίων (Υπεύθυνη κα. Βενιζέλου Ευγενία-τηλ. 2262350607).Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.