Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Η πιθανότητα να κάνει παιδί ήταν μόλις 1%

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Τώρα χαίρεται τη ζωή μαζί με τα δίδυμά της.

Για τις περισσότερες μαμάδες μια απλή κάρτα από το γιο ή την κόρη τους την ημέρα της Γυναίκας είναι αρκετή για να τις κάνει να νιώθουν ξεχωριστές και ευτυχισμένες!

Για την Genevieve Drinkwater από το Somerset το γεγονός και μόνο ότι θα έχει την ευκαιρία να την αποκαλέσουν «μαμά» είναι ήδη υπεραρκετό!

Οι γιατροί της έδιναν 1 στις 100 πιθανότητες να συλλάβει φυσιολογικά και παρότι εκείνη και ο σύζυγός της Robert αρχικά δε σκέφτονταν να αποκτήσουν παιδιά πριν κλείσουν τα 30 τους, η ζωή τους άλλαξε κάπως τα σχέδια!

Για περισσότερο από δύο χρόνια έκαναν συνεχείς εξετάσεις στο κέντρο αναπαραγωγής Bristol Centre for Reproductive Medicine, μέχρι που ανακάλυψαν ότι τελικά η Genevieve είχε μείνει τελικά έγκυος και μάλιστα περίμενε δίδυμα!



Η Genevieve είχε πολυκυστικές ωοθήκες και παρότι το σπέρμα του άντρα της είχε κριθεί «καλό» οι πιθανότητες οι δυο τους να αποκτήσουν με φυσιολογικό τρόπο παιδί δεν ξεπερνούσαν το 1%. Τότε οι γιατροί τους πρότειναν να ακολουθήσουν θεραπεία γονιμότητας και το νεαρό ζευγάρι αποφάσισε ότι έπρεπε να προσαρμόσουν το πλάνο της ζωής τους στα νέα δεδομένα.

«Όταν είσαι νέος πιστεύεις ότι όταν θελήσεις ένα παιδί θα μπορέσεις να το κάνεις. Ότι απλά θα προσπαθήσεις μερικούς μήνες και θα μείνεις έγκυος. Αλλά η ζωή σου επιφυλάσσει εκπλήξεις. Νιώθω πολύ χαρούμενη που τα καταφέραμε τελικά, γιατί υπάρχουν άλλα ζευγάρια που προσπαθούν πολλά χρόνια να αποκτήσουν παιδί και δεν τα καταφέρνουν» είπε η Genevieve.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.