Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012

Δωρεάν διανομή τροφίμων σε απόρους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Οι συμμετοχές στο νομό Τρικάλων φέτος ξεπερνούν κάθε προηγούμενο.

Το πρόγραμμα διανομής δωρεάν τροφίμων σε απόρους του νομού Τρικάλων, ξεπερνά φέτος κάθε προηγούμενο, αγγίζοντας τους 17.000 περίπου δικαιούχους.

Απευθύνεται σε άπορα άτομα και συγκεκριμένα σε αυτά που έχουν πραγματική ανάγκη και γι’ αυτό τα κριτήρια για τη συμμετοχή είναι εισοδηματικά (ανάλογα με το ύψος της φορολογικής δήλωσης).

Σήμερα το πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων σε ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων συνεχίστηκε με διανομή τυριού φέτας.

Συγκεκριμένα, στο χώρο των ψυγείων ΕΑΣ Τρικάλων στην περιοχή της Μεγάρχης, έγινε διανομή τυριού φέτας στους Δήμους Τρικκαίων, Πύλης, Φαρκαδόνας και Καλαμπάκας, αλλά και στους φορείς του Νομού Τρικάλων, συνολικής ποσότητας 36 τόνων.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα υλοποιείται από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και την ευθύνη για το νομό Τρικάλων έχει η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Μιλώντας για το πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων συνολικά στη Θεσσαλία, ο Περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός τόνισε, ότι «δρομολογήσαμε γρήγορα τις προαπαιτούμενες διαδικασίες και προχωρήσαμε στην ενημέρωση όλων των φορέων, έτσι ώστε να φτάσουν τα τρόφιμα έγκαιρα τα τρόφιμα στα χέρια των ανθρώπων που τα έχουν άμεση ανάγκη».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.