Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Τα οικονομικά προβλήματα… παχαίνουν

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Ένας στους δέκα τρώει περισσότερο από ό,τι έτρωγε κανονικά.

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε τους τελευταίους μήνες, δεν έχουν αντίκτυπο μόνο στην τσέπη σας, αλλά και στο τζιν που φοράτε! Τελευταίες μελέτες που έχουν γίνει, έδειξαν ότι οι οικονομικές ανησυχίες προτρέπουν έναν στους δέκα να τρώνε περισσότερο από ότι έτρωγαν, με αποτέλεσμα το 48% των γυναικών και το 39% των ανδρών να πάρουν βάρος. Το χειρότερο από όλα είναι ότι τα παραπανίσια κιλά συσσωρεύονται σε συγκεκριμένο σημείο, που δεν είναι άλλο από την κοιλιά.

Διαβάστε τώρα ποιοι είναι οι καλύτεροι τρόποι για να μειωθεί το λίπος στο τοπικό σημείο.

Καταρχήν, δε θα πρέπει να αφήσετε το άγχος να σας κυριεύσει και να γίνει τρόπος ζωής. Πώς θα το καταφέρετε αυτό; Αγοράστε ένα ευχάριστο βιβλίο ή μία ευχάριστη ταινία με πολλές δόσεις γέλιου. Μείνετε σε ένα δωμάτιο μόνοι σας, κάνοντας ασκήσεις αναπνοής και χαλάρωσης των μυών σας. Με αυτόν τον τρόπο ο οργανισμός μας αυτόματα θα αποβάλλει την αρνητική ενέργεια που έχει συσσωρεύσει. Αν πάλι δεν θέλετε να μείνετε μόνοι, προσκαλέστε στο σπίτι ανθρώπους με θετική ενέργεια και δείτε μαζί τους μία ταινία.

Αν έχετε ώρα, πηγαίνετε έναν περίπατο. Η άσκηση είναι από τα λίγα πράγματα που πρέπει να έχετε στο πρόγραμμά σας, αφού σας χαλαρώνει από την πίεση που έχετε ήδη υποστεί. Μειώνει την ένταση, τεντώνει τους μύες και σας χαρίζει μία ευχάριστη διάθεση. Αφιερώστε δέκα λεπτά της ημέρας μεταξύ των γευμάτων και μέρα με την ημέρα θα δείτε αποτελέσματα.

Γυρίστε στις δεκαετίες του ΄50 και του ΄60. Κόψτε το καθημερινό πρόχειρο φαγητό που παραγγέλνετε στο χώρο εργασίας σας, και επιστρατεύσετε τα τάπερ με φαγητό που οι ίδιοι μαγειρεύετε! Έτσι δεν θα γλυτώσετε μόνο χρήματα, αλλά και θερμίδες. Εάν πάλι δεν είστε ο τύπος εκείνος που θα γυρίσει από τη δουλειά και θα μαγειρέψει για την επόμενη μέρα, μπορείτε να προμηθευτείτε με πολλά φρούτα, όπως με μπανάνες που ισοδυναμούν με πλήρες γεύμα, για να σας μειώσει την όρεξη και να φάτε μόλις γυρίσετε σπίτι.

Σταματήστε προτού τσιμπολογήσετε! Κάντε την ερώτηση στον εαυτό σας.»Γιατί θέλω να φάω»; και εκεί θα διαπιστώσετε εάν είναι πραγματική πείνα ή αν είναι όλα στο μυαλό σας. Μπορεί, για παράδειγμα, να θέλετε να μιλήσετε με έναν φίλο σας, να λύσετε ένα οικογενειακό σας πρόβλημα. Ξεφορτωθείτε οτιδήποτε σας βασανίζει, και οι πόντοι και τα κιλά από την μέση και την κοιλιά σας θα κάνουν σύντομα φτερά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.