Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Δώρα για μικρούς και… μεγάλους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


«Ερυθρόλευκη» επίσκεψη στο νοσοκομείο παίδων «Αγία Σοφιά».

Ο Ολυμπιακός έδειξε και πάλι το κοινωνικό του πρόσωπο με την επίσκεψη σύσσωμης της ομάδας (απών μόνο ο Κοστάνσο από τους παίκτες) στο νοσοκομείο παίδων «Αγία Σοφία». Οι «ερυθρόλευκοι» ποδοσφαιριστές μοίρασαν δώρα και χαμόγελα στα παιδιά, ενώ έγινε και δωρεά ενός χρηματικού ποσού για τις ανάγκες του νοσοκομείου.

«Είναι επιθυμία και υποχρέωση να βρισκόμαστε κοντά σε ομάδες πληθυσμού που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Ήρθαμε σχεδόν όλοι, παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση, για να δώσουμε μία οικονομική ενίσχυση στο νοσοκομείο. Κάθε μεγάλος σύλλογος θα πρέπει να παίρνει τέτοιες πρωτοβουλίες και να βοηθά στους δύσκολους αυτούς καιρούς», δήλωσε ο Γιάννης Μώραλης, που δεν ξέχασε τους… μεγάλους φίλους του Ολυμπιακού. «Θέλουμε να μοιράσουμε δώρα και στους μεγάλους φίλους του Ολυμπιακού. Αυτό το κάνουμε τα τελευταία 15 χρόνια με πολλά και μεγάλα δώρα. Πρώτο μέλημα είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, να κατακτάμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, αλλά να κάνουμε και μια καλή πορεία στην Ευρώπη».

Για το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης, είπε: «Είναι κοινή αντίληψη όλων ότι έχουμε ένα καλό ρόστερ, σε ικανότητα και αριθμό. Υπάρχουν άριστες σχέσεις στα αποδυτήρια και θέλουμε να τις διαφυλάξουμε. Αν προχωρήσουμε σε κάποια προσθήκη, θα γίνει με μεγάλη μελέτη και προσοχή. Φυσικά θα μιλάμε για μία εξαιρετική περίπτωση, δηλαδή έναν παίκτη που θα μπορεί να προσαρμοστεί άμεσα στον Ολυμπιακό».

Από την πλευρά του, ο Ερνέστο Βαλβέρδε τόνισε: «Είναι χαρά για μας να είμαστε δίπλα στα παιδιά αυτά. Ξέρουμε πόσο σημαντικοί είμαστε γι’ αυτά. Και για μας όμως είναι σημαντικό να είμαστε δίπλα τους», ενώ σε αγωνιστικό επίπεδο ανέφερε: «Θέλω να βελτιωθούμε σαν ομάδα, να παίζουμε καλύτερα, κάτι που θα ωφελήσει όχι μόνο εμάς, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ο Ράφικ Τζεμπούρ από τη δική του πλευρά επισήμανε: «Είναι υποχρέωσή μας να βρισκόμαστε κοντά σε ανθρώπους που είναι άρρωστοι και φυσικά κοντά στα παιδιά, που περνούν δύσκολα αυτές τις μέρες μαζί με τους δικούς τους. Εμείς ως ποδοσφαιριστές το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε κοντά τους και να τους δίνουμε αυτή τη χαρά», ενώ για το 2012 ευχήθηκε «… να κάνουμε έναν καλό δεύτερο γύρο, να πάρουμε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να κάνουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη».


Πηγή: http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.