Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Επιβιβαστείτε στο τραίνο των ευχών!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Τριήμερο bazaar για το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα.

Το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος πραγματοποιείται από σήμερα έως και την Πέμπτη από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ στο σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Τα εγκαίνια του παζαριού θα έγιναν χθες στις 18:00 σηματοδοτώντας ένα τριήμερο χαράς και αισιοδοξίας με εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.

Το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας υποστηρίζεται κυρίως από δωρεές και από τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται με τη βοήθεια των χορηγών και εθελοντών.

Έτσι και φέτος, η μεγάλη αίθουσα του Μετρό θα φορέσει τα γιορτινά της και θα μεταμορφωθεί σε ένα μαγικό χώρο. Οι μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν τα γιορτινά τους δώρα. χριστουγεννιάτικα στολίδια, κάρτες, καλλυντικά, φυσικά προϊόντα, βιβλία, χειροποίητα είδη φτιαγμένα από τα παιδιά του Ιδρύματος και τους εθελοντές και πολλά άλλα.

Ένα ταξίδι από μικρούς και μεγάλους για τα παιδιά. Επιβιβαστείτε...

Πρόγραμμα καλλιτεχνικών δρώμενων
Τρίτη 06/12/2011 18:00 face painting από τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά
Μουσικό απόσπασμα από την παιδική παράσταση «Ψαρόσουπα» του Γιώργου Λεμπέση με την Εριφύλλη
Θεατρικό παιχνίδι από τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΠΡΑΞΙΣ με τίτλο «Ο Σκυθρωπούλης & η παραμονή των Χριστουγέννων» της Τατιάνας Κουτσούμπα

Τετάρτη 07/12/2011
face painting & καλλιτεχνικό εργαστήρι από την Dreamland
17:30-18:30 θεατρικό παιχνίδι από το εργαστήρι παιδαγωγικής θεάτρου & θεατρικού παιχνιδιού «Λάκης Kουρετζής» του θεάτρου της ημέρας με τίτλο «Οι καλικάντζαροι παίζουν με τα Χριστούγεννα»

Πέμπτη 08/12/2011
19:00 Ελληνικές μαριονέττες «Το μυστικό του Αη Βασίλη & Η μαρμαρωμένη βασιλοπούλα» - Οι Δημήτρης & Μανώλης Καλαϊτζάκης με τους συνεργάτες τους, υπόσχονται σε μικρούς & μεγάλους ένα μαγικό ταξίδι στον παραμυθένιο κόσμο των μαριονεττών. Χρονική διάρκεια: 40 λεπτά



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.