Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Ενώνουν τις δυνάμεις «Thessalonistas» και δήμος Κορδελιού

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Συγκεντρώνουν φάρμακα για τους «Γιατρούς του Κόσμου».

Πρωτοβουλία για τη στήριξη της προσπάθειας των «Γιατρών του Κόσμου» για τη συγκέντρωση φαρμάκων αναλαμβάνουν ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου και η εθελοντική ομάδα πολιτών «Thessalonistas».

Η οργάνωση είχε κάνει έκκληση για την προσφορά φαρμάκων που είναι απολύτως απαραίτητα για την περίθαλψη ανασφάλιστων και απόρων που εξυπηρετούνται από το πολυιατρείο των «Γιατρών του Κόσμου».

Στο πλαίσιο αυτό, στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου και ειδικότερα στη δημοτική κοινότητα Ευόσμου θα τοποθετηθούν κιβώτια για τη συγκέντρωση του υλικού στις εισόδους των εκκλησιών Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, Αγίου Αθανασίου, Κοσμά του Αιτωλού, Τριών Ιεραρχών, Μνήστορος Ιωσήφ και Αγίας Φωτεινής, Κυρίλλου και Μεθοδίου, από τις 10 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι της ερχόμενης Κυριακής.

Οι «Thessalonistas» θα πραγματοποιήσουν αντίστοιχη δράση το ερχόμενο Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011 από τις 10 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους με Τσιμισκή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σοβαρές ελλείψεις υπάρχουν σε κολλύρια, αναπνευστικά, αντιβιοτικά, αντιπυρετικά, παιδικά σιρόπια και εμβόλια, αντιδιαβητικά, ινσουλίνες, καρδιολογικά και αντιλιπιδαιμικά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.