Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011

Η σαρδέλα κάνει καλό!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Όσο πιο μικρή τόσο το καλύτερο.

Οι γνωστές σε όλους μας σαρδέλες αποτελούν εξαιρετική πηγή Ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, είναι γεμάτες βιταμίνη D και δεν έχουν τοξίνες όπως τα μεγαλύτερα ψάρια.

Σύμφωνα με τους ειδικούς στα θέματα υγείας οι πελαγίσιες σαρδέλες συγκαταλέγονται ανάμεσα στις πιο υγιεινές τροφές που μπορεί να καταναλώσει κανείς ενώ μπορούν να πάρουν με άνεση τη θέση του τόνου.

Είτε κονσερβοποιημένες είτε φρέσκες οι σαρδέλες αποτελούν ένα ιδανικό γεύμα για τον ανθρώπινο οργανισμό αφού μια μόνο σαρδέλα περιέχει 7,93 γραμμάρια πρωτεΐνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.