Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Κοινωνικά ανάλγητη η εταιρεία των διοδίων στους Αμαξάδες Ροδόπης;

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Ξεκινούν οι εισπράξεις στην Εγνατία Οδό και αποκαλύπτεται ότι αναζητά στα μουλωχτά προσωπικό με προτίμηση σε νέους ως 25 ετών που δεν θα έχουν επιδόματα και λοιπές αυξήσεις στους μισθούς τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ  ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

Σε λίγες ημέρες πρόκειται να λειτουργήσουν τα διόδια στην Εγνατία Οδό, στο ύψος των Αμαξάδων της Ροδόπης. Και όπως είναι φυσικό, τα διόδια για να λειτουργήσουν θα πρέπει να στελεχωθούν με προσωπικό.

Πριν λίγες ημέρες λοιπόν, μάθαμε ότι η εταιρεία που θα τα διαχειρίζεται, έκανε μία πρόσκληση για την πρόσληψη προσωπικού, χωρίς κανείς να μάθει που αναρτήθηκε αυτή ή που δημοσιεύθηκε και όσοι είχαν κάποιο γνωστό, έμαθαν για τις προθεσμίες και έκαναν τα χαρτιά τους!

Έλα όμως, που άνθρωποι με σημαντικά οικονομικά προβλήματα ή προβλήματα υγείας, δεν μπόρεσαν να κάνουν τα χαρτιά τους, δεν έμαθαν για την προθεσμία, γιατί όπως τους είπαν, «η εταιρεία θέλει πιτσιρικάδες, μέχρι 25 χρόνων, ανύπαντρους και χωρίς υποχρεώσεις»!!!

Γιατί;

Προφανώς για να μην έχει πολλά συν κάποιος στο μισθό του και να μη διεκδικεί πολλές άδειες!

Έλα όμως που η εταιρεία προφανώς θα εισπράτει δικαιώματα διέλευσης που της παραχωρήθηκαν από το Ελληνικό Δημόσιο, δηλαδή το Ελληνικό Κράτος!

Το οποίο έχει υποχρέωση να στηρίζει και να υποστηρίζει π.χ. άτομα με Ειδικές ανάγκες ή προστάτες τους ή μακροχρόνια άνεργους που είναι πάνω από 25 ετών… Ίσως κάποιοιάλλοι, να είναι και σε όριο συνταξιοδότησης και να ψάχνουν για λίγα ένσημα!

Ισχύει λοιπόν αυτό που μας μεταφέρθηκε, για την κοινωνική αναλγησία της εταιρείας που σε λίγες ημέρες θα εισπράτει το δικαίωμα των διοδίων στο σταθμό των Αμαξάδων;

Γιατί, κύριοι της εταιρείας, από το σταθμό σας δεν θα περνούν για να καταβάλουν το αντίτιμο μόνο άτομα μέχρι 25 ετών χωρίς υποχρεώσεις, αλλά και ΑΜΕΑ και μακροχρονια άνεργοι που θα θέλουν ίσως να μετακινηθούν σε νοσοκομεία της Περιφέρειάς μας.

Περιμένουμε λοιπόν την απάντηση της εταιρείας σχετικά με τις προσλήψεις στο σταθμό διοδίων των Αμαξάδων, για τον τρόπο που μεθοδεύτηκαν και τα κριτήρια που τέθηκαν.

Αν δεν απαντήσουν στην e Παρέμβαση, είμαστε σίγουροι ότι θα απαντήσουν στην ερώτηση κάποιου βουλευτή που θα θέλει να μάθει περισσότερα για το θέμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.