Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Δεκάχρονο αγόρι, γεννημένο με ένα χέρι δίνει μαθήματα ζωής

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.



Χάρη σε ειδικό βιονικό γάντι οδεύει για επαγγελματίας γκόλφερ.

Λόγω μία επιπλοκής στη κύηση ο δεκάχρονος Leo Millar γεννήθηκε χωρίς δάχτυλα στο δεξί χέρι, κάτι που δεν τον απέτρεψε από το να ασχοληθεί και να εντρυφήσει στα μυστικά του γκολφ.

Αν και η ασχολία του με το άθλημα μετρά μόλις 7 βδομάδες, είναι ικανός σπρώξει τη μπάλα και να επιτύχει chip and putt πόντους.

Πλέον όμως ο νεαρός θα μπορεί να προπονηθεί κανονικά και να επιδοθεί στο αγαπημένο του άθλημα χάρη σε ένα ειδικό πρόσθετο που κατασκεύασε δωρεάν για χάρη του μία πρωτοπόρος στο χώρο της ορθοπεδική κλινική.

Το ευλύγιστο «γάντι» προσαρμόζεται στον δεξί καρπό του και διαθέτει ειδική εσοχή για το μπαστούνι του γκολφ, επιτρέποντας έτσι για πρώτη φορά στον Leo να πραγματοποιήσει κινήσεις του γκολφ και με τα δυο του χέρια.

Πλέον μπορεί να εκτελεί χτυπήματα 182 μέτρων, απόδοση με την οποία ερασιτέχνες ενήλικες θα ήταν υπερευχαριστημένοι. Με τη πάροδο του χρόνου ξεπερνά το «μειονέκτημα» για κάποιους και οι επιδόσεις καλυτερεύουν μέρα με τη μέρα, αποτελώντας λαμπρό παράδειγμα για όλους μας.

Όνειρο του είναι να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα και να συναγωνιστή των διάσημο αθλητή Rory Mcllroy.

Ο επίσημος αθλητικός φορέας ενέκρινε την τυχόν επαγγελματική του συμμετοχή σε αγώνες, τροποποιώντας τον κανονισμό ώστε να επιτραπεί η χρήση πρόσθετου χεριού αρκεί να μη διαθέτει επιπλέον χαρακτηριστικά που θα αποτελούσαν πλεονέκτημα έναντι των άλλων παικτών.

Χαρούμενος πλέον ο μικρός Leo μπορεί να χαράξει μια λαμπρή καριέρα στο άθλημα, αν και ήδη είναι ένας ικανός σκέιτερ και χρειάζεται δύο ζώνες για να πάρει τη μαύρη στο καράτε.









Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.