Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.
Καλή παρουσία ο Ν.Α.Ο. Σούδας

Στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Μαραθώνα διεξήχθη το 77ο πανελλήνιο πρωτάθλημα κωπηλασίας ανδρών - γυναικών, νέων ανδρών - γυναικών, εφήβων-νεανίδων, στο οποίο πήραν μέρος περισσότεροι από 400 κωπηλάτες-τριες, εκπροσωπώντας 28 σωματεία απο όλη την Ελλάδα, ανάμεσά τους και τον Ν.Α.Ο. Σούδας, που έκανε σε γενικές γραμμές αρκετά καλή εμφάνιση.

Ο Σουδιανός Όμιλος μετείχε με συνολικά 8 αθλητές-τριες και σίγουρα ξεχώρισε η Άννα Καζάκου, αφού ήταν 4η στο μεγάλο τελικό (4η πανελλήνια θέση) στο απλό σκιφ νεανίδων και 1η στο μικρό τελικό (7η πανελλήνια) στο απλό σκιφ γυναικών.

Ακόμη, ο Τάσος Κερδέλας τερμάτισε 2ος στον μικρό τελικό (8ος πανελλήνια) στο απλό σκιφ ανδρών, ενώ ο Χρύσανθος Σταμέλος ήταν 3ος στον μικρό τελικό (9ος πανελλήνια) στο απλό σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών (αν και είναι έφηβος αγωνίσθηκε στην κατηγορία ανδρών).
Οι Γιώργος Σαριδάκης και Φώτης Βλαχοδήμος κατέλαβαν την 4η θέση στον μικρό τελικό (10η πανελλήνια) στο αγώνισμα του διπλού σκιφ εφήβων (αγωνίσθηκαν στην κατηγορία αυτή αν και είναι παίδες), ενώ ο Ακύλας Γερακάκης ήταν 5ος στον μικρό τελικό (11ος πανελλήνια) στο απλό σκιφ εφήβων (και αυτός είναι παίδας) και τέλος η Σπυριδούλα Αμπατζή (κορασίδα) με την Νίκη Μυρίτη (νεάνιδα) κατετάγησαν στην 5η θέση του μικρού τελικού (11η πανελλήνια) στο διπλό σκιφ νεανίδων.

Την αποστολή συνόδευαν ο έφορος του τμήματος κωπηλασίας Γιώργος Περάκης και προπονητής του Ομίλου, Δανιήλ Χωματάς, οι οποίοι -όπως επίσης το διοικητικό συμβούλιο του Ν.Α.Ο. Σούδας και οι αθλητές/αθλήτριες- ευχαριστούν την ναυτιλιακή εταιρία ΑΝΕΚ Lines, χορηγό του τμήματος κωπηλασίας, για την πολύτιμη υποστήριξή της προς τον Όμιλο.
* Το 77ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί μετά το τέλος και της Β' φάσης (αφορά στις κατηγορίες παίδων-κορασίδων και ΑΜΕΑ), που θα διεξαχθεί στην Καστοριά στις 23 και 24 Ιουλίου.


1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια σε όλους και μπράβο στην ΑΝΕΚ γιατι βλεπω πως στηρίζει και χορηγει. καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.