Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Πρώτο δείγμα θετικό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Σοβαρή υποψηφιότητα για να βρεθούν το καλοκαίρι του 2012 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου έθεσαν ο Θανάσης Μπαράκας και ο Γιώργος Πρώτος που το περασμένο Σάββατο βρέθηκαν στη Βαρκελώνη για τη συμμετοχή τους σε διεθνές μίτινγκ στίβου γι’ αθλητές - αθλήτριες με αναπηρία.

Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες τη μέρα του αγώνα, με κρύο, βροχή κι αέρα, οι δύο Ροδίτες αθλητές του ΑΣ «Δωδεκάνησος» υπό τις οδηγίες του προπονητή τους Άκη Μίαρη κατάφεραν να σημειώσουν καλές επιδόσεις, δείχνοντας ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Ο Θανάσης Μπαράκας στο μήκος της κατηγορίας F11 πήρε τη δεύτερη θέση, έχοντας καλύτερο άλμα στα 5,62μ. και πιάνοντας το α’ όριο για τους αγώνες του Λονδίνου, ενώ ο Γιώργος Πρώτος στα 100μ. σημείωσε 12.36 με αντίθετο άνεμο και πήρε την 1η θέση στη σειρά του στην κατηγορία Τ12. Ο ίδιος αθλητής δοκίμασε και στο μήκος, έχοντας επίδοση 6,15μ. κι έπιασε όριο της κατηγορίας Τ13, κάτι ενθαρρυντικό ενόψει της συνέχειας.

Εξαιτίας της απόδοσής τους οι δύο αυτοί αθλητές κλήθηκαν και σ’ άλλα μίτινγκ σε Γερμανία, Γαλλία και Βρετανία, ενώ με την ειδική κάρτα που έχουν αποκτήσει μπορούν να συμμετέχουν σε διεθνείς συναντήσεις και να μετρούν οι επιδόσεις τους για τα όρια των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η επόμενη σημαντική διοργάνωση της κατηγορίας τους εντός συνόρων είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα γίνει 27-29 Μαΐου στο ΟΑΚΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.