Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Παράταση έως 28 Φεβρουαρίου για Κοινωνικό Τιμολόγιο ΔΕΗ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.
Νέα παράταση έως τις 28 Φεβρουαρίου 2011 έδωσε χθες το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την υποβολή αιτήσεων ένταξης στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο της ΔΕΗ.
Η προθεσμία έληξε τη Δευτέρα, ωστόσο οι αιτήσεις που είχαν υποβληθεί από δικαιούχους μόλις που ξεπερνούσαν τις 250.000. Ο αριθμός των αιτήσεων από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες απέχει παρασάγγας από τις εκτιμήσεις της κυβέρνησης ότι πάνω από 1,2 εκατ. οικιακοί καταναλωτές θα έσπευδαν να κάνουν χρήση των εκπτώσεων έως 20-30% που προσφέρει το ΚΟΤ συγκριτικά με τα ισχύοντα οικιακά τιμολόγια ρεύματος.
Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση χρειάζεται να γνωστοποιούν μόνον τα στοιχεία της παροχής τους (κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής και αύξοντα αριθμό λογαριασμού), τα στοιχεία της αστυνομικής τους ταυτότητας και το ΑΦΜ τους (και του/της συζύγου, εφόσον είναι έγγαμοι).
Σε περίπτωση που η παροχή ρεύματος δεν είναι στο όνομά τους και χρειάζεται αλλαγή ονόματος, δεν απαιτείται η υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης Εγκαταστάτη (ΥΔΕ), ακόμη και αν αυτή έχει λήξει. Επίσης δεν χρειάζεται η καταβολή της προκαταβολής κατά την υπογραφή του συμβολαίου. Στις περιπτώσεις που έγινε καταβολή προκαταβολής, θα πραγματοποιηθεί συμψηφισμός μέσω ισόποσης πίστωσης του πρώτου λογαριασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.