Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Στήθηκε γιορτή για την έναρξη λειτουργίας των κατασκηνώσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ξεκινούν οι ανέμελες καλοκαιρινές στιγμές για τα παιδιά του προσωπικού του Σώματος.

Την έναρξη λειτουργίας των κατασκηνώσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, που αποτελούν ανάσα για το προσωπικό του Σώματος, καθώς, μέσα στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζει η χώρα, θα μπορούν πολλά παιδιά να κάνουν ανέμελες διακοπές, γιόρτασαν η ηγεσία και τα στελέχη, παρόντος και του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα.

Η εκδήλωση που οργανώθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, πραγματοποιήθηκε στις κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα Αττικής και η διασκέδαση κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, υπό τους ήχους της μουσικής από την μπάντα της Αστυνομίας.

Ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, στον σύντομο χαιρετισμό του, αφιέρωσε την λειτουργία των κατασκηνώσεων στις συζύγους των αστυνομικών.

Η κατασκήνωση του Αγίου Ανδρέα θα δέχεται παιδιά μετά από μία εβδομάδα, ενώ παράλληλα θα λειτουργήσουν κατασκηνώσεις στην Βόρεια Ελλάδα και στην Κρήτη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας, Τζανέτος Φιλιππάκος, σύσσωμη η ηγεσία, οι περιφερειακοί γενικοί διευθυντές και πολλοί αξιωματικοί με τις οικογένειές τους.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.