Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016

Εντοπίστηκε το «μοιραίο» πρόβλημα στο τζιπ του Π. Μαυρίκου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Κλειδί» οι προσκρούσεις του οχήματος στο κιγκλίδωμα - Σχεδόν αποκλείεται η δολιοφθορά.

Σημαντικό εύρημα στο κατεστραμμένο αυτοκίνητο του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου, το οποίο φαίνεται να εξηγεί πλήρως την «καταστροφική» πορεία του στην Αττική Οδό και τη μοιραία εκδήλωση της πυρκαϊάς την περασμένη Πέμπτη φέρεται να έχουν εντοπίσει τις τελευταίες ώρες οι πραγματογνώμονες που ασχολούνται με την υπόθεση. Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, πρόκειται για σοβαρό πρόβλημα, μηχανολογικού τύπου, η ανάλυση του οποίου σχεδόν αποκλείει την περίπτωση δολιοφθοράς στο όχημα του 42χρονου εκδότη, χωρίς όμως να δίνεται οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια.

Όπως προκύπτει από άλλες πηγές, το πρόβλημα αυτό ίσως σχετίζεται με επισκευές στο τζιπ του εκδότη προ μερικών μηνών ή με άλλες εργασίες και ζητήματα λειτουργίας του οχήματος. Η φωτιά εμφανίζεται δε ως «παράγωγο» του σημαντικού αυτού τεχνικού προβλήματος που οδήγησε και στη διαρροή καυσίμων και λαδιών του ΙΧ. Αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι «πολύ σύντομα θα έχουμε πλήρεις απαντήσεις για ό,τι συνεβη στην Αττική Οδό».

Μέχρι στιγμής από την ανάλυση του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας του Π. Μαυρίκου, ειδικού πραγματογνώμονα κ. Γιώργου Ραυτογιάννη, διαπιστώθηκε ότι στα τελευταία περίπου 360 μέτρα της πορείας του τζιπ υπήρξαν πέντε-έξι χτυπήματα του οχήματος στο τσιμεντένιο διαχωριστικό κιγκλίδωμα, ενώ από το ΙΧ έπεφταν λόγω των προσκρούσεων και του τεχνικού προβλήματος που παρουσίαζε ορισμένα εξαρτήματα.

Ο κ. Ραυτογιάννης εντόπισε ακόμη στο οδόστρωμα μικρά καπάκια, αγνώστου προέλευσης, τα οποία όμως διαπιστώθηκε εργαστηριακά ότι δεν έχουν σχέση με το όχημα. Στην έρευνα συμμετέχουν ακόμη ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΛ.ΑΣ. κ. Επαμεινώνδας Μπούρας αλλά και της Πυροσβεστικής κ. Αναστάσιος Δέδες.

----------

Υπόθεση Μαυρίκου - Τι έδειξε η αυτοψία στην Αττική Οδό


Λιγοστοί ήταν εκείνοι που συνόδευσαν τον εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκο στην τελευταία του κατοικία. Απαρηγόρητες ήταν η μητέρα του και η σύζυγός του.

Tην ίδια στιγμή η αυτοψία των δύο τεχνικών συμβούλων της οικογένειας στο σημείο που σημειώθηκε το δυστύχημα στην Αττική Οδό, έδειξε ότι για 358 μέτρα το αυτοκίνητο του Παναγιώτη Μαυρίκου έκανε διαδοχικούς ελιγμούς στην αριστερή λωρίδα χτυπώντας πέντε φορές πάνω στο διαχωριστικό διάζωμα πριν σταματήσει.

Δείτε το βίντεο του STAR----------

Αποκαλύψεις από τη μητέρα του Παναγιώτη Μαυρίκου


«Ο γιος μου έπαιρνε βαριά φαρμακευτική αγωγή» δηλώνει η μητέρα του Παναγιώτη Μαυρίκου. Αφήνει μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο ο εκδότης να υπέστη ανακοπή την ώρα που οδηγούσε. Επίσης ισχυρίζεται ότι τα φάρμακα δεν τα είχε συνταγογραφήσει ο γιατρός που τον παρακολουθούσε. Δείτε το βίντεο του ALPHA.
Πηγή: http://www.tovima.gr , http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.