Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Έξι πράγματα που παρατηρούν όλοι οι άντρες ακόμα κι αν δεν το παραδέχονται

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η επικοινωνία είναι συνήθως η κινητήρια δύναμη πίσω από κάθε επιτυχημένη σχέση.

Οι άντρες δεν είναι πάντα τόσο καλοί στην έκφραση των συναισθημάτων τους. Αυτό σημαίνει ότι ο σύντροφός σας μπορεί να μην απορυθμίζει τα πράγματα που κάνετε για αυτόν, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν τα εκτιμά. Αν προσπαθείτε να καταλάβετε τα συναισθήματα του, τότε ψάξτε για σημάδια συγκίνησης και λάμψης στα μάτια του όταν σας βλέπει να κάνετε τα παρακάτω 6 πράγματα.

Όταν παίζετε με τα μικρά παιδιά

Στους άντρες αρέσει η εικόνα της καλής τους να παίζει με μικρά παιδιά – παρά το γεγονός ότι αυτή η εικόνα στο μέλλον μπορεί να γίνει ένας επαναλαμβανόμενος εφιάλτης!

Σε κάθε περίπτωση αν βλέπετε ότι δεν συμμετέχει στο παιχνίδι σας μην το παίρνετε στραβά. Μπορεί απλά να μην είναι έτοιμος ακόμα. Το σίγουρο είναι ότι απολαμβάνει το θέαμα και βλέπει μια πιο μητρική πλευρά του εαυτού σας.

Όταν κόβετε περισσότερο τα μαλλιά σας

Η ιδέα ότι οι άντρες δεν παρατηρούν τις αλλαγές που κάνουν οι γυναίκες στα μαλλιά τους, είναι παλιό ανέκδοτο. Μπορεί να μην παρατηρήσει ο καλός σας το ένα δάχτυλο που κόψατε από το μήκος των μαλλιών σας αλλά σίγουρα θα πει κάτι αν έρθετε μια μέρα με τα μαλλιά σας αισθητά πιο κοντά ή πιο σγουρά από ποτέ.

Όταν προσποιείστε ότι κοιμάστε

Αυτό είναι κάτι που κάνουν σχεδόν όλες οι γυναίκες. Γιατί άραγε; Μήπως πρόκειται για κάποιου είδους τεστ; Να δείτε δηλαδή αν θα σας φιλήσει πριν φύγει για δουλειά παρά το γεγονός ότι κοιμάστε;

Ο τρόπος που χαμογελάτε ότι προσποιείστε την ενοχλημένη

Αυτή το κρυφοχαμόγελο είναι πραγματικά αστείο. Ίσως γι’ αυτό γελάει κάθε φορά και κακώς τον παρεξηγείτε ότι δεν παίρνει στα σοβαρά τα λεγόμενά σας. Γελάει επειδή γελάτε.

Όταν αγοράζετε καινούργια εσώρουχα

Μπορεί να μην αναγνωρίζει κάθε ρούχο που έχετε στην ντουλάπα σας, αλλά τα εσώρουχα σας δεν παίρνανε απαρατήρητα. Ζητήστε του να τα κατατάξει σε μια λίστα από το πιο αγαπημένο μέχρι το λιγότερο αγαπημένο. Θα διαπιστώσετε ότι θυμάται ακόμα κι εκείνα τα εσώρουχα που εσείς έχετε ξεχάσει.

Όταν θυμάστε μικρά πράγματα που έχει μοιραστεί μαζί σας

Είναι πάντα ωραίο να διαπιστώνεις ότι ο/η σύντροφός σου δίνει σημασία στις ιστορίες που μοιράζεσαι μαζί του. Ειδικά εκείνες που έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που το συζητήσατε. Έτσι μη νομίζετε ότι δεν χαίρεται ο καλός σας που θυμάστε το όνομα της αγαπημένης του ταινίας ή εκείνη την αστεία οικογενειακή ιστορία που σας περιέγραψε στις διακοπές.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.