Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016

Τι συμβαίνει με την υγεία του Κώστα Κόκλα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Από τη σκηνή του θεάτρου στο νοσοκομείο ο δημοφιλής ηθοποιός.

Ανησυχία προκάλεσε η χθεσινή περιπέτεια της υγείας του Κώστα Κόκλα, ο οποίος και αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της βραδινής παράστασης «Γαμπροί για πούλημα» στο θέατρο Ράδιο Σίτυ της Θεσσαλονίκης και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο με ισχαιμικό επεισόδιο.

Τι συμβαίνει με την υγεία του Κώστα Κόκλα

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Άρης Καβατζίκης στο Πρω1νό, στη δεύτερη και τελευταία παράσταση της Κυριακής, ο Κώστας Κόκλας εμφανίστηκε στην πρώτη σκηνή πάνω στο θέατρο και ένιωσε αμέσως μια πολύ έντονη αδιαθεσία και πόνο στο στήθος.

Οι συνάδελφοί του ανησύχησαν, διέκοψαν την ίδια στιγμή την παράσταση και ρώτησαν το κοινό αν υπάρχει κάποιος γιατρός. Ευτυχώς στο κοινό υπήρχε γιατρος και έσπευσε στον ηθοποιό. Ο γιατρός είδε τη σοβαρότητα της κατάστασής του και κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο.

Ο δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος», όπου του έγινε στεφανιογράφημα. Αυτό έδειξε πως η μία αρτηρία της καρδιάς το ήταν φραγμένη και για το λόγο αυτό υπεβλήθη αγγειοπλαστική με τοποθέτηση στεφανιαίου στεντ (μπαλονάκι).

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η επέμβαση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αλλά ο ασθενής νοσηλεύεται ακόμη στη ΜΕΘ και θα οδηγηθεί σε δωμάτιο την Τρίτη.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.