Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Διαμάχη 40 ετών για τα κληρονομικά πίσω από την απόκτηση παιδιού από ηλικιωμένους Ινδούς

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Άγνωστη πτυχή της ιστορίας των ανθρώπων που έγιναν γονείς μετά τα 70.

Αφοσιωμένη στο πολυπόθητο παιδί που επιτέλους κατάφερε να αποκτήσει, μέσω εξωσωματικής, είναι η 72χρονη Ινδή Dalijinder Kaur που έγινε σε αυτή την ηλικία για πρώτη φορά μητέρα.

Διαμάχη 40 ετών για τα κληρονομικά πίσω από την απόκτηση παιδιού από ηλικιωμένους Ινδούς

Στις πρώτες τους δηλώσεις οι ευτυχείς γονείς έλεγαν πόσο ευλογημένοι νιώθουν που επιτέλους τα κατάφεραν- και είναι γνωστό το πώς η επιθυμία για παιδί «σημαδεύει» για χρόνια με τρόπο ανεξίτηλο τους ανθρώπους που είτε δυσκολεύονται είτε δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν.

Σήμερα ωστόσο, όπως γράφει η Daily Mail, αποκαλύπτεται και μια νέα πτυχή της υπόθεσης που δεν αφορά την επιθυμία του ζευγαριού να μεγαλώσει την οικογένειά του αλλά τα… κληρονομικά.

Όπως προέκυψε, ο σύζυγος της Kaur, Mohinder Singh Gill, είναι πιθανό να συνέδεσε την απόκτηση παιδιού και με την πρόσβαση στην περιουσία ύψους άνω των 630 χιλιάδων ευρώ του πατέρα του, που δεν ζει πια.

Η διαμάχη ανάμεσα στον Gill και την οικογένειά του κρατά τουλάχιστον τέσσερις δεκαετίες και ο άνδρας, αγρότης στο επάγγελμα, παραδέχθηκε πως στράφηκαν στην εξωσωματική και να μπει ένα τέλος στη νομική διαμάχη σχετικά με την κληρονομιά του πατέρα του.

«Ο πατέρας μου προσπαθούσε να μου στερήσει το μερίδιό μου στην περιουσία του με τη δικαιολογία πως δεν είχα παιδιά. Για πάνω από 40 χρόνια είχαμε αντιπαράθεση για το θέμα αυτό», δήλωσε.

Ο πατέρας του Gill, Uttam Singh, που έφυγε από τη ζωή πριν από οκτώ χρόνια, ήθελε να μοιράσει την περιουσία του στα παιδιά του. Ωστόσο, όπως λέει ο 79χρονος πατέρας, τα τέσσερα αδέλφια του αρνούνταν να του δώσουν το μερίδιό του επειδή δεν είχε δικά του παιδιά να φροντίσει.

«Όταν άρχισε αυτή η διαμάχη, ήμουν στα 40 μου και η γυναίκα μου κι εγώ προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδιά αλλά υπήρχαν κάποια ιατρικά προβλήματα. Επισκεφθήκαμε πολλούς γιατρούς αλλά ήταν τη δεκαετία του ’70 και του ’80 και δεν υπήρχαν πολλά μέσα», εξηγεί.

Το ζευγάρι είχε πια σχεδόν εγκαταλείψει την ιδέα όταν είδε αγγελία για μια κλινική γονιμότητας στη Haryana. Χρησιμοποιώντας ωάρια από δότρια, η 72χρονη γυναίκα γέννησε τον Απρίλιο ένα αγοράκι, ύστερα από δύο χρόνια προσπαθειών.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.