Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Αυτά τα τετράδυμα γεννιούνται 1 στα 15 εκατομμύρια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι τα κάνει τόσο σπάνια.

Η 22χρονη Bethani και o 23χρονος Tim Webb από τον Καναδά παντρεύτηκαν περίπου πριν ένα χρόνο, τρεις μήνες μετά αφού έμαθαν ότι η Bethani είναι έγκυος.

Ήλπιζαν έτσι ότι θα ξεκινήσουν σιγά σιγά την οικογένειά τους αλλά πληροφορήθηκαν ότι θα αυξηθούν κατά πολύ περισσότερο αφού η γυναίκα κυοφορούσε τετράδυμα.

Η σύλληψη έγινε με φυσικό τρόπο και όχι με εξωσωματική γονιμοποίηση αλλά δεν είναι αυτό που την καθιστά τόσο σπάνια, πράγμα που συμβαίνει μία στις 729.000 εγκυμοσύνες. Αυτό που καθιστά την περίπτωση του ζευγαριού ακόμη πιο δύσκολη να συμβεί είναι το γεγονός ότι και τα τέσσερα παιδιά είναι πανομοιότυπα δηλαδή προέρχονται από ένα ωάριο. Αυτό συμβαίνει, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, 1 στα 15 εκατομμύρια όπως αναφέρουν οι ειδικοί. Τα τέσσερα κορίτσια που γεννήθηκαν την Τετάρτη είναι υγιέστατα και οι γονείς τους βέβαια νιώθουν πολύ τυχεροί.



«Ο Θεός ευλόγησε την Bethani και εμένα με τέσσερα όμορφα και χαριτωμένα κοριτσάκια σήμερα το πρωί. Η Bethani και τα κορίτσια είναι πολύ καλά» έγραψε ο Tim στο Facebook μερικές ώρες αργότερα. Μάλιστα ένας συγγενής της οικογένειας έχει δημιουργήσει μια σελίδα στο Facebook και ενημερώνει για την πορεία των τεσσάρων νεογέννητων λέγοντας πως και οι δύο γονείς είναι συγκλονισμένοι και δεν μπορούν ακόμη να το πιστέψουν. Μιλώντας για το πώς έμαθαν ότι περιμένουν τετράδυμα η Bethani περιέγραψε την στιγμή που το πληροφορήθηκαν στον υπέρηχο:

«Γύρισε (η γυναικολόγος) στην οθόνη και άρχισε να μετράει τα μωρά και αυτή μετρούσε ένα μωρό, δύο μωρά, τρία μωρά. Τώρα θα σταματήσει σκεφτόμουν. Και αυτή μέτρησε το τέταρτο μωρό. Ήμουν σίγουρα χαρούμενη γιατί δεν μπορούσα να πιστέψω ότι υπήρχαν τέσσερα μωρά εκεί. Σκέφτηκα ότι μάλλον έγινε κάποιο λάθος. Ο σύζυγός μου σχεδόν λιποθύμησε.»



Η μητέρα παραδέχτηκε ότι δεν πήραν καμία θεραπεία ούτε έκαναν εξωσωματική γονιμοποίηση και τα παιδιά ήρθαν πολύ φυσικά. Η ίδια δεν είχα κάποια επιπλοκή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και τα παιδιά ήταν πολύ δραστήρια μέσα στην κοιλιά της. Τώρα ετοιμάζονται να επιστρέψουν στο σπίτι για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους ενώ ένας φίλος τους έφτιαξε μια σελίδα στο GoFundMe όπου ο καθένας μπορεί να δώσει όποιο ποσό θέλει για τα πρώτα – πολλά – έξοδα των μωρών.












Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.