Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

10ο Φεστιβάλ Αφήγησης - Παραμύθια για μικρούς και μεγάλους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εννέα βραδιές αφήγησης, εννέα αφηγητές, εννέα Παρασκευές από τις 6 Μαΐου έως την 1η Ιουλίου 2015, στις 8:00 το βράδυ στο Πολιτιστικό Στέκι του Προγράμματος Απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ,

Σταυροπούλου 29, Πλατεία Αμερικής, T. 210 86 40 943, E. politistiko@kethea-diavasi.gr

Το Πολιτιστικό Στέκι του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ ευχαριστεί όλους τους αφηγητές, οι οποίοι συμμετέχουν εθελοντικά, αφιλοκερδώς και στηρίζουν το φετινό φεστιβάλ αφήγησης.

Με την υποστήριξη της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Παραμύθια και Μύθοι στου Κενταύρου τη Ράχη»

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για κρατήσεις τηλεφωνήστε στο 210 8653960 – εσωτερικό 111, από τις 10:00 έως τις 16:00, από Δευτέρα έως Πέμπτη.

Λίγα λόγια για το Πολιτιστικό Στέκι του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ

Το Πολιτιστικό Στέκι του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ ξεκίνησε να λειτουργεί το 1997, ως ένας μόνιμος και σταθερός χώρος επικοινωνίας του θεραπευτικού προγράμματος απεξάρτησης με το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον μέσα από πολιτιστικές και καλλιτεχνικές δράσεις. Η ύπαρξη ενός Πολιτιστικού Στεκιού μέσα στη Θεραπευτική Κοινότητα, δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον για την ανάπτυξη σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που προσπαθούν να απεξαρτηθούν από τα ναρκωτικά και της γειτονιάς, των ανθρώπων της τέχνης, διαφόρων πολιτιστικών και κοινωνικών ομάδων. Είναι φυτώριο νέων καλλιτεχνών που τους παρέχει τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, προσεγγίζοντας ταυτόχρονα έναν ευαίσθητο κοινωνικό χώρο. Μέσα από αυτή την δημιουργική ανταλλαγή, επιτυγχάνεται η γνωριμία με το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, καταρρίπτονται προκαταλήψεις για τα εξαρτημένα άτομα και ενισχύεται η σημασία της ψυχικής απεξάρτησης, της κοινωνικής επανένταξης των πρώην χρηστών και της αλληλεγγύης.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα αφηγήσεων πατώντας εδώ




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.