Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Η ΚΕΔΕ μεριμνά για τους πολίτες παραμεθόριων περιοχών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Φιλανθρωπικός αγώνα δρόμου με στόχο τη συγκέντρωση φαρμακευτικού υλικού.

Από το δημαρχείο Αμαρουσίου έως το κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο του δήμου Βριλησσίων θα τρέξουν όσοι συμμετάσχουν στο φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου που διοργανώνει η ΚΕΔΕ, με στόχο τη συγκέντρωση φαρμακευτικού υλικού για τους πολίτες παραμεθόριων περιοχών

Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 27 Μαρτίου στις 10 το πρωί και η διαδρομή, που θα έχει μήκος 10 χιλιομέτρων θα διαρκέσει περίπου 2 ώρες.

Παράλληλα με τον κυρίως αγώνα θα πραγματοποιηθεί και αθλητική δραστηριότητα για παιδιά. Συγκεκριμένα στα τελευταία 200 μ. πριν τον τερματισμό θα διεξαχθεί και ένας αγώνας με πατίνι για τους μικρούς αθλητές. Η ώρα εκκίνησης του αγώνα αναμένεται να είναι λίγο μετά τις 11.30 και η διάρκεια του δεν θα υπερβεί τη μία ώρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή των αγωνιζομένων θα είναι δωρεάν.

«Η ΚΕΔΕ παραμένει συνεπής στη δέσμευση της να βοηθά και να συμπαραστέκεται, με όσα μέσα διαθέτει, στις ευπαθείς ομάδες των πολιτών, ιδιαίτερα αυτών που βρίσκονται στις παραμεθόριες περιοχές. Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνουμε για την αντιμετώπιση των κοινωνικών συνεπειών της κρίσης, διοργανώνουμε αυτή την εκδήλωση, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με στόχο να συγκεντρώσουμε φαρμακευτικό υλικό για τους συνανθρώπους μας που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στις δομές υγείας. Όλοι εμείς που υπηρετούμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση έχουμε ηθικό και κοινωνικό χρέος να ανταποκρινόμαστε ουσιαστικά και αποτελεσματικά στις ανάγκες των πολιτών, για αυτό και θα συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια με όλες μας τις δυνάμεις» είπε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.