Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Έξυπνα και χρήσιμα κόλπα για ταξιδιώτες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Απλά tips που θα διευκολύνουν τις διακοπές σας.

Ένα ταξίδι εκτός από όμορφες εικόνες και ευχάριστες στιγμές μπορεί να έχει αρκετά απρόοπτα που μπορούν να χαλάσουν τις διακοπές σας.

Η βρετανική Daily Mail δημοσιεύει μερικά κόλπα και χρήσιμες συμβουλές ώστε το επόμενο ταξίδι σας να είναι πιο ασφαλές από την άποψη της φύλαξης των χρημάτων σας μέχρι και έξυπνες ιδέες που θα διευκολύνουν τις διακοπές σας.


1. Προφυλάξτε τα χρήματά σας





Βάλτε τα χαρτονομίσματά σας ένα λευκό καρτελάκι και τυλίξτε τα σε ένα περιτύλιγμα του πιο γνωστού είδους υγιεινής για γυναίκες. Είναι απίθανο να προσελκύσει το ενδιαφέρον των κλεφτών.


2. Πώς να συσκευάσετε το καυτό σίδερο για το ίσιωμα των μαλλιών

Πολλές φορές οι γυναίκες ισιώνουν τα μαλλιά τους λίγο πριν φύγουν για το ταξίδι και όταν βιάζονται με αποτέλεσμα το καυτό σίδερο για το ίσιωμα να αποτελεί ένα πρόβλημα. Όχι αν βάλετε τις πλάκες μέσα σε ένα γάντι για το φούρνο. Έτσι δεν θα καταστρέψετε κανένα ρούχο.


3. Κρατήστε ξεμπερδεμένα τα κολιέ



Ένα από τα πιο συχνά προβλήματα και πάλι στις γυναίκες είναι τα κολιέ που μπερδεύονται. Για όσα από τα κολιέ σας αυτό είναι συχνό φαινόμενο υπάρχει η λύση με το καλαμάκι. Δεν θα σας προδώσει ποτέ.


4. Αποθηκεύστε σκιές και make up μέσα σε θήκες φακών επαφής



Άλλη μια πολύ χρήσιμη συμβουλή για τις γυναίκες. Οι θήκες των φακών επαφής μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά μικρών ποσοτήτων make up κατά τη διάρκεια σύντομων ταξιδιών.


5. Χρησιμοποιήστε ένα ποτήρι σαν ηχείο



Τι κι αν έχετε μόνο το κινητό σας μαζί για να ακούσετε μουσική. Αν θέλετε να κάνετε ατμόσφαιρα, βάλτε το κινητό σας να παίζει μουσική σε ένα ποτήρι και αυτό θα λειτουργήσει ως ηχείο κάνοντας τη μουσική να ακούγεται πιο δυνατά.


6. Προστατέψτε τις πούδρες από το σπάσιμο

Ένα συχνό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες καθώς όταν πέσει κάτω η πούδρα ή χτυπήσει σε άλλο αντικείμενο μπορεί να θρυμματιστεί. Βάλτε βαμβάκι ή ένα μικρό μαξιλαράκι επάνω στην πούδρα και αυτό θα μειώσει τις πιθανότητες για εύκολο σπάσιμο.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.