Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Σοκ: Βρήκε στο αυτοκίνητό της το πρόσωπο νεκρού άνδρα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε σκηνή θρίλερ εξελίχθηκε η απόφαση μιας γυναίκας να πλύνει το αυτοκίνητό της, σε αυτοκινητόδρομο της Μοντάνα στην Αμερική. Η γυναίκα βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα σοκαριστικό θέαμα όταν πάνω στο αυτοκίνητό της εντόπισε ένα πρόσωπο νεκρού ανθρώπου.

Η γυναίκα, μάλιστα, υπέστη τέτοιο σοκ, που, όπως αναφέρει και η ίδια, μετά το συμβάν αναγκάστηκε να υπεβλήθη σε εντατική ψυχοθεραπεία.

Το πρόσωπο ανήκε στον 81χρονο, Έλγκι Μπέντφορντ, ο οποίος σκοτώθηκε λίγες ώρες πριν σε ένα τροχαίο με εγκατάλειψη. Ο άτυχος άντρας από την Αλάσκα ταξίδευε για να δει τα εγγόνια του, όταν ο Ντείβιντ Γέλκ τον χτύπησε με την νταλίκα του και στη συνέχεια τον εγκατέλειψε νεκρό στο δρόμο.

Στη συνέχεια, ένας άλλος οδηγός, πέρασε με το αυτοκίνητό του πάνω από τη σορό του ηλικιωμένου, συντρίβοντας το άψυχο σώμα του και διασκορπίζοντας τα μέλη του.

Το συγκλονιστικό της υπόθεσης δεν σταματάει εδώ, καθότι η Κίμπερλει Κρίγκε η οποία βρέθηκε αντιμέτωπη με το μακάβριο εύρημα, αρχικά θεωρήθηκε ύποπτη και τέθηκε σε κράτηση για αρκετές ώρες, αφού πρώτα έδωσε δείγμα του αίματος της.



Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.