Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016

Δείτε τα αποτελέσματα για τις μετεγγραφές στα Πανεπιστήμια - Ολόκληρη η λίστα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τα αποτελέσματα για τις μετεγγραφές φοιτητών στα πανεπιστήμια ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Συνολικά, καλύφθηκαν 4.534 θέσεις ενώ 9.930 φοιτητές είχαν κάνει αίτηση. Από τις αιτήσεις οι 9.710 επικαλέστηκαν μοριοδοτούμενα κριτήρια και οι 220 ασθένειες ή αναπηρίες.

Ο συνολικός αριθμός των προσφερόμενων θέσεων ήταν 7.042 ενώ υπήρχαν και 6 Τμήματα που δεν είχαν ποσοτικό περιορισμό στον αριθμό των θέσεων για μετεγγραφή.

6.600 φοιτητές δήλωσαν μόνο ένα τμήμα για να μετεγγραφούν. Τις περισσότερες προτιμήσεις, 2166, συγκέντρωσε το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Από τον συνολικό αριθμό προτιμήσεων (13.260), οι 7.860 αφορούσαν σε πανεπιστήμια, οι 5.351 σε ΤΕΙ και οι 49 σε Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες. Τα ιδρύματα της Αττικής συγκέντρωσαν 6.639 προτιμήσεις και τα τριτοβάθμια ιδρύματα της Θεσσαλονίκης 3.686, ενώ 2.935 προτιμήσεις αφορούσαν σε ιδρύματα της υπόλοιπης Ελλάδας.

Τα αποτελέσματα των ηλεκτρονικών αιτήσεων μετεγγραφής είναι διαθέσιμα είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://transfer.it.minedu.gov.gr στην οποία μπορούν να μπουν οι ενδιαφερόμενοι με το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) με τα οποία υπέβαλαν την αίτησή τους, είτε μέσω σχετικού συνδέσμου στην ιστοσελίδα του ΥΠ.Π.Ε.Θ.

Δείτε εδώ τις προσφερόμενες θέσεις για μετεγγραφή σε όλες τις σχολές και τις βαθμολογίες


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.