Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2016

«Ζεσταίνουν» τα τρακτέρ οι αγρότες της Ηλείας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις για το νέο Ασφαλιστικό.

Βήμα – βήμα προχωρούν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της Ηλείας. Παρακολουθούν τις αντιδράσεις της Κυβέρνησης σε ότι αφορά το φορολογικό και το ασφαλιστικό που τους αφορά και παίρνουν τις αποφάσεις τους για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους.

Έτσι λοιπόν μετά το «πάγωμα» των νομοσχεδίων τον περασμένο Νοέμβριο και ενώ προηγήθηκε μεγάλη κινητοποίηση των αγροτών στην Αθήνα, με την έλευση του νέου χρόνου ξεκινά ο συντονισμός των κινητοποιήσεων σε όλη την Ελλάδα.

Χθες στην Αμαλιάδα, ο πρόεδρος της Ομάδας Παραγωγών κ. Βαλιανάτος και ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού κ. Αντωνάτος, παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου για να καλέσουν τους αγρότες να βρίσκονται σε εγρήγορση και να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση της Παρασκευής με τη συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Αμαλιάδας στις 7 το απόγευμα, όπως αναφέρει το ilialive.gr.

Οι αγρότες παρακολουθούν τις κινήσεις που κάνει η Κυβέρνηση στη σκακιέρα του φορολογικού και του ασφαλιστικού και συντονίζουν τις κινήσεις τους.

Ήδη στη βόρεια Ελλάδα ξεκινούν οι πρώτες κινητοποιήσεις με σχηματισμό μπλόκων στους δρόμους και αναμένονται και οι αποφάσεις των αγροτών της Ηλείας για τη μορφή των δικών τους κινητοποιήσεων.

Την Παρασκευή στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί θα τεθεί επί τάπητος το θέμα και τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.