Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

Έγινε μπαμπάς σε ηλικία 73 ετών!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η 30χρονη σύζυγός του και τα παιδιά από τον προηγούμενο γάμο.

Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους μπαμπάδες με νεογέννητο μωρό στη Βρετανία. Ο 73χρονος John Willows γιόρτασε τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του με την τωρινή σύντροφό του, η οποία είναι 43 χρόνια μικρότερή του.

Ο άνδρας από τη Βρετανία απέκτησε το πρώτο του παιδί με τη συγκεκριμένη γυναίκα και σύντροφό του Polly Jackson D'zacchaeus την ημέρα των Χριστουγέννων του 2011 αλλά έχει άλλα δύο παιδιά από άλλο γάμο. Το ζευγάρι απέκτησε πριν ένα μήνα και το δεύτερο παιδί του τον David, ο οποίος γεννήθηκε στο Lincoln County Hospital σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail. Το ζευγάρι δηλώνει ότι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ και ανυπομονεί να περάσει τα Χριστούγεννα με το νεογέννητο μωρό του και την τριών ετών κόρη του. O 73χρονος είναι επίσης παππούς τριών παιδιών καθώς οι δύο γιοι του από τον προηγούμενο γάμο του είναι 40 και 42 ετών ενώ όπως λέει ο ίδιος είπε ότι τα παιδιά τον βοηθούν να είναι νέος.





«Δεν έχω υπάρξει ποτέ πιο ευτυχισμένος στη ζωή μου. Έχασα τη γυναίκα μου από καρκίνο πριν από 11 χρόνια και χρειάστηκε πολύς χρόνος για να το ξεπεράσω. Τα παιδιά με κάνουν να αισθάνομαι νέος και να μπορώ να συνεχίσω. Αυτά βάζουν ένα «ελατήριο» στο βήμα μου και με κρατάνε σε εγρήγορση. Λαμβάνουμε και περίεργα σχόλια σχετικά με τη διαφορά ηλικίας, αλλά αυτό δεν μας ενοχλεί. Δεν υπάρχει ηλικία για την αγάπη και η πλειοψηφία των ανθρώπων είναι πολύ υποστηρικτική. Είναι απλά χαρούμενοι που μας βλέπουν ευτυχισμένους» Η 30χρονη δηλώνει σε συνέντευξή της ότι ο σύντροφός της είναι ένας πολύ καλός πατέρας και ότι αγνοούν κάθε κριτική σχετικά με τη διαφορά ηλικίας.





Και πρόσθεσε: «Δεν με ενοχλεί καθόλου η διαφορά ηλικίας. Ο σύζυγός μου είναι ένας λαμπρός πατέρας και ένα φανταστικό πρόσωπο. Αν και έχουμε πολύ μεγάλη διαφορά ηλικίας είμαστε πολύ όμοιοι στον τρόπο που σκεφτόμαστε. Είμαι πολύ παραδοσιακή και έτσι είναι ο John. Έτσι είμαστε μια καλή ομάδα».






Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.