Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Δανός είχε 21 γυναικεία γεννητικά όργανα στη κατάψυξη!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η φρικαλέα υπόθεση που αναβιώνει σε δικαστήριο.

Οι δικαστές και όσοι παρίστανται στη δίκη του Δανού Peter Frederiksen, παρακολουθούν μάλλον σοκαρισμένοι την ανατριχιαστική αυτή υπόθεση. Τι αφορά; Ο 58χρονος άντρας, που ζει στη Νότια Αφρική, συνελήφθη όταν οι αρχές εντόπισαν έπειτα από έφοδο, 21 μέρη από γυναικεία γεννητικά όργανα στον καταψύκτη του!

peter01

Η αστυνομία πέρασε χειροπέδες στον Frederiksen τον περασμένο Σεπτέμβριο και όπως έγινε γνωστό, στο σπίτι του δράστη βρέθηκαν, εκτός από τα παραπάνω, χειρουργικά εργαλεία και διάφορα ήδη αναισθητικών ουσιών. Θύμα του αρρωστημένου άντρα έπεσε και η 28χρονη σύζυγός του, Anna Matseliso Molise η οποία όπως είπε στις αρχές, ο 58χρονος τη νάρκωσε και αφαίρεσε μέρη από το σώμα της… Ήταν η ίδια μάλιστα που τον κατέδωσε και στις διωκτικές αρχές. Η νεαρή γυναίκα, δεν κατάφερε να καταθέσει στο δικαστήριο, καθώς δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι της, τον περασμένο μήνα, γράφουν τοπικά μέσα.

Οι αρχές πιστεύουν ότι τα περισσότερα θύματα του παρανοϊκού άντρα, ήταν από το Lesotho, της Ν. Αφρικής ενώ δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί αν οι γυναίκες ήταν ήδη νεκρές ή εν ζωή κατά τη διάρκεια των ανατριχιαστικών επεμβάσεων.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Brig Hangwani Mulaudzi, ανέφερε ότι ο 58χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος με όπλα, κρατούσε αρχείο με κάθε όργανο που αφαιρούσε, από το πρώτο κιόλας θύμα του, το 2010.

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.