Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Πώς είναι να υπηρετείς πλούσιους και διάσημους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μαρτυρίες ανθρώπων που εργάστηκαν στο πλευρό τους.

Φυσικά θα έχετε φανταστεί πώς είναι να είναι κανείς πλούσιος, αρκετά πλούσιος! Ένας από τους τρόπους για να το μάθει κανείς αυτό, είναι να αρχίσει να τους υπηρετεί. Άνθρωποι που το έκαναν ή το κάνουν ήδη, εργάζονται δηλαδή στο πλευρό ανθρώπων με πλούτη και φήμη, μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους στο διαδίκτυο (Reddit).



«Εργαζόμουν για έναν τύπο που είχε πολλές μετοχές σε πετρελαϊκές επιχειρήσεις. Ήταν αρκετά κουλ αλλά πολύ παράξενος με τα χρήματα. Η γυναίκα του είχε ένα κοπάδι με πάνω από 100 πρόβατα, γιατί έτσι της άρεσε, το έβρισκε διασκεδαστικό. Το υπόγειό τους, ήταν γεμάτο με προμήθειες, σε περίπτωση που ερχόταν το τέλος της γης. Μια φορά, μου ζήτησε να του βρω την τιμή για ένα ελικοδρόμιο που ήθελε να φτιάξει στην αυλή του, σε περίπτωση που κάποιος πάθαινε έμφραγμα σε κάποιο από τα πάρτι του».

«Η νύφη μου εργαζόταν ως υπηρέτρια σε ένα έναν δισεκατομμυριούχο, για αρκετά χρόνια. Όταν έμεινε έγκυος, η οικογένεια της συμπαραστάθηκε ψυχολογικά και οικονομικά – επειδή το μωρό γεννήθηκε πρόωρα, το κόστος ήταν υψηλότερο. Όχι μόνο πλήρωσαν τα πάντα, αλλά της έδωσαν όσο χρόνο εκείνη είχε ανάγκη πριν επιστρέψει».



«Η πρώτη οικογένεια που εργάστηκα ως υποπλοίαρχος ήταν σε μια που διέθετε ένα τεράστιο γιοτ, με έξι καμπίνες για τους καλεσμένους και τέσσερις για το προσωπικό. Το αστείο είναι ότι το χρησιμοποιούσαν ελάχιστα, μόνο για τα κυριακάτικα γεύματα… Το καλύτερο με αυτή τη δουλειά, είναι ότι είχα ρεπό έξι ημέρες τη βδομάδα, έπαιρνα κανονικό μισθό, ζούσα σε γιοτ και είχα άφθονο χώρο… Η μόνη στιγμή που υπήρξε κάποια παρατήρηση, ήταν όταν γέμισα με νερό βρύσης τα μπολ των σκυλιών, ενώ θα έπρεπε να τους είχα βάλει εμφιαλωμένο. Τότε μου είπαν ότι αν το ξανακάνω, θα απολυθώ».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.