Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Άφησε στο νοσοκομείο και τα τρία της παιδιά - Συγκλονιστική ιστορία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μετά την υπόθεση της εξαφάνισης του 11χρονου Διονύση από το νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», το enikos.gr αποκαλύπτει μια νέα δραματική ιστορία η οποία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης.

Άναυδοι οι γιατροί και οι νοσηλευτές του Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού», άκουσαν από μια γυναίκα να ζητάει να πάρουν τα τρία ανήλικα παιδιά της, επειδή όπως είπε: "πέθανε ο σύζυγός μου"! Μετά την αρχική παγωμάρα, επικράτησε κινητοποίηση στα επείγοντα περιστατικά του Γενικού Νοσοκομείου, με τους γιατρούς να προσπαθούν να την μεταπείσουν, ενώ η ίδια παρέμενε αποφασισμένη να αφήσει τα τρία ανήλικα παιδιά της, ισχυριζόμενη ότι δεν έχει τους πόρους να τα μεγαλώσει.



Η γυναίκα που είναι Ρομά, είχε στα χέρια της σχετικό έγγραφο από τον εισαγγελέα, το οποίο καλούσε το νοσοκομείο να παραλάβει και να φιλοξενήσει τα τρία ανήλικα αδέρφια, ηλικιάς περίπου 8 και 5 ετών.



Το προσωπικό του νοσοκομείου κινητοποιήθηκε άμεσα προκειμένου τα παιδιά να υποβληθούν στον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο και τη διενέργεια εξετάσεων αλλά και για να βρεθεί δωμάτιο στο οποίο θα μπορέσουν να φιλοξενηθούν.



Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η συγκεκριμένη μητέρα έχει χάσει τον άντρα της, έχει συνολικά τέσσερα παιδιά και δεν είναι η πρώτη φορά που έχει προβεί σε αυτήν την ενέργεια, καθώς στο παρελθόν είχε ζητήσει και πάλι να φιλοξενηθούν τα παιδιά της στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.



Σημειώνεται ότι την ίδια ώρα στο νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού» φιλοξενούνται ακόμη 17 εγκαταλελειμμένα παιδιά. Το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα έντονο αφενός διότι πρόκειται για παιδικές αθώες ψυχές και αφετέρου διότι δεν υπάρχουν θάλαμοι, με αποτέλεσμα αυτά τα παιδιά να φιλοξενούνται δίπλα σε άλλα που νοσηλεύονται με διάφορες μεταδοτικές ασθένειες ακόμη και δίπλα σε βαριά περιστατικά. Επιπλέον υπάρχει έλλειψη προσωπικού ώστε αυτά τα παιδιά να να φυλάσσονται με ασφάλεια από τους νοσηλευτές.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.