Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Βρετανός που χτύπησε τον 18χρονο στα Μάλια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο 23χρονος απολογήθηκε στον ανακριτή και του επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους, αφέθηκε σήμερα το μεσημέρι, μετά την απολογία του στον ανακριτή Λασιθίου (με τη σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέα), ο 23χρονος Βρετανός που κατηγορείται για το θάνατο 18χρόνου ομοεθνή του. Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε εγγύηση 20.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η υποχρέωση να παρουσιάζεται κάθε 1η και 15 του μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής διαμονής του.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, ο 18χρόνος πήγε στα Μάλια για να διασκεδάσει με την παρέα του, καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Την επομένη το μεσημέρι, οι 4 φίλοι του από την Βρετανία, τον βρήκαν νεκρό στο δωμάτιο όπου διέμενε, στο Σίσι Λασιθίου.

Αμέσως, ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία άρχισε την έρευνα, για να διαπιστώσει αν ο θάνατός του νεαρού τουρίστα προήλθε από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή από εγκληματική ενέργεια.

Λίγες ώρες αργότερα, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση και έρευνα, προέκυψε ότι ο θάνατος του 18χρονου οφειλόταν σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη ύστερα από πτώση στο έδαφος.

Από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε ότι ο 18χρονος, την ώρα που διασκέδαζε σε μπαρ, γνώρισε τον 23χρονο ομοεθνή του, ο οποίος εργαζόταν ως μπάρμαν.

Λογομάχησαν για κάποιες κοπέλες και στο τέλος, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΑΣ, μετά από χτύπημα του 23 χρόνου, ο νεαρός 18χρόνος που είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ έπεσε κάτω, χτυπώντας το κεφάλι του. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο δωμάτιο που διέμενε και την επόμενη ημέρα οι φίλοι του τον βρήκαν νεκρό στο κρεβάτι του.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.