Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Ιδίου τύπου με εκείνα των Boeing 777 το φτερό του αεροσκάφους στο Ρεϊνιόν

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Απαιτούνται διεξοδικότερες αναλύσεις για να εξακριβωθεί αν το κομμάτι ανήκει στο χαμένο αεροσκάφος της Malaysian Airlines.
Στην εξέταση του υπολείμματος από τμήμα αεροσκάφους που βρέθηκε στο νησί Ρεϊνιόν έχους προχωρήσει από χθες οι γαλλικές υπηρεσίες διερεύνησης αεροπορικών δυστυχημάτων (ΒΕΑ) με σκοπό να διαπιστωθεί αν το τμήμα του αεροπλάνου προέρχεται από την πτήση των Μαλαισιανών Αερογραμμών MH370 που εξαφανίστηκε.

Αν και νωρίτερα μέσα στη μέρα οι ανακοινώσεις έκαναν λόγο για βιαστικά συμπεράσματα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Γαλλικό πρακτορείο επικαλούμενο πηγές που πρόσκεινται στις έρευνες, το τμήμα του φτερού αεροσκάφους που εντοπίστηκε στη νήσο Ρεϊνιόν είναι «του ίδιου τύπου» με εκείνα των Boeing 777.

Βέβαια όπως συμπληρώνουν οι πηγές χρειάζεται να γίνουν διεξοδικότερες αναλύσεις προκειμένου να εξακριβωθεί εάν το κομμάτι αυτό ανήκει πράγματι στο αεροσκάφος της Malaysian Airlines που πραγματοποιούσε την πτήση MH370 και χάθηκε το 2014.

Να υπενθυμίσουμε πως το αεροπλάνο που εκτελούσε την πτήση MH370 εξαφανίστηκε χωρίς ίχνος τον Μάρτιο του 2014 με 239 επιβάτες και προσωπικό ενώ πετούσε από την Κουάλα Λουμπούρ στο Πεκίνο. Η εξαφάνισή του αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της ιστορίας της αεροπορίας. Οι περισσότεροι επιβαίνοντες ήταν Κινέζοι υπήκοοι.

Από τότε, οι προσπάθειες ανεύρεσης του σκάφους έχουν επικεντρωθεί σ' ένα ευρύ τμήμα του νότιου Ινδικού Ωκεανού, κοντά στην Αυστραλία.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.