Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Ζηλιάρης ταΐζει αδιάκοπα την κοπέλα του για να μην αρέσει σε άλλους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κατάφερε και την πάχυνε 40 επιπλέον κιλά για να είναι μόνο δική του.

Η Κινέζα που βλέπετε στις φωτογραφίες, μόλις είπε το «ναι» στον αγαπημένο της ο οποίος όμως την πίεζε να τρώει τόσο πολύ, ώστε ο όγκος του σώματός της διπλασιάστηκε.

Η 20χρονη Yan Tai, από την επαρχία Γκουανγκντόνγκ της Κίνας, πριν από δυο χρόνια ζύγιζε περίπου 46 κιλά, ήταν τότε που άρχισε να βγαίνει με τον You Pan ο οποίος βέβαια ήταν απίστευτα παρανοϊκός με το γεγονός ότι η εμφάνιση της κοπέλας του θα προσέλκυε άλλους άντρες.

Οπότε, ο 25χρονος, αποφάσισε να δίνει στην αγαπημένη του τεράστια γεύματα προκειμένου να... εξουδετερώσει τους πρόθυμους μνηστήρες…

Ο Pan μάλιστα, φρόντισε κάθε μέρα η 20χρονη να καταναλώνει πλουσιοπάροχα πρωινά, βαρβάτα γεύματα και εξίσου τεράστια δείπνα. Μάλιστα, όπως αναφέρει το elitedaily, δε δίσταζε να της δίνει και διάφορα σνακ, μέσα στη νύχτα! Αποτέλεσμα; Η Yan Tai πήρε περί τα 40 κιλά!

Πλέον δε θυμίζει τον παλιό της εαυτό, πράγμα που σημαίνει ότι ο Pan κατάφερε αυτό που ήθελε και προχώρησε στο επόμενο επίπεδο: τη ζήτησε σε γάμο. Όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες, της έκανε πρόταση γάμου με ένα μπουκέτο σοκολάτες μπροστά από το αγαπημένο τους εστιατόριο!






Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.